Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Twórca Ubuntu fanem Windows 7 ;)
gregor_y:
--- Cytat: lukas_gab w 28 Styczeń 2009, 19:55:53 ---
--- Cytat: gothmori w 28 Styczeń 2009, 19:40:32 ---żeby po prostu nie wydawać dużych pieniędzy na serwisy...
instalacja windowsa to koszt nawet 150zł!!!
--- Koniec cytatu ---
Człowieku co za herezje głosisz ! Nie no ....
Gdyby nie to nie miał bym za co pić , za co żyć , za co kupowac kolejne komputery ;p Ja z tego żyje ;p
--- Koniec cytatu ---
Raz widziałęm jak w sklepie gosciu sprawdzał pamieci dla klienta 100zł + jeszcze odkupił od niego pamieci taniej bo były dobre... ;D
urban92:
Ja biorę w mojej wsi 50 zł za instalacje Windows XP i 100 za Viste. Dzieciaki się cieszą bo ich kompy znowu działają i mogą sobie znów grać 22h/dobe w Tibie (dopóki znów nie zaśmiecą tak systemu że po mnie zadzwonią). Ja się cieszę bo mam pieniądze na sprzęt. Zupełnie was nie rozumiem :D
gregor_y:
HEHE...50zł za reinstalke systemu za dobre serce mam darmo to robiłem :)
lukas_gab:
ja za reinstalke 70zł ;p a za reinstalke z "uratowaniem plików przed unicetwieniem" tj. fotos , gg , mp3 , etc. ... to 150 ;p
@gregory - mac to nie tylko desktop - spójrz na TVN - całe studio i stacje stoją na MAcPro i Xserv , dużo takich podmiotów stawia na xserv , tvp nie wiem czy jeszcze ale jeszcze jakiś czas temu na pewno stała na amidze ;p
gothmori:
→lukas_gab mój kolega zapłacił 150zł za instalkę windowsa z jakmiś niedziałającymi sterami do dźwięku.. pokazywał fakture bo sam nie wierzyłem... zainstalowali mu tak sterowniki że nie działał mikrofon ;p
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej