Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Twórca Ubuntu fanem Windows 7 ;)
gothmori:
--- Cytat: lukas_gab w 30 Styczeń 2009, 00:54:48 ---Bo napisałeś 'jeszcze' co sugeruje ze zamierzasz zainstalowac , a to jest niezgodne z prawem ;p
--- Koniec cytatu ---
no i owszem... może i na pc jest niezgodne ale już na VMware... to legal ;]
http://img228.imageshack.us/img228/5719/prepairinginstalationgh5.png
legal ponieważ nie instalujesz na komputerze ;] zapis dotyczy tylko instalacji na komputerze ;]
Mercor:
--- Cytat: lukas_gab w 30 Styczeń 2009, 00:45:36 ---
--- Cytat: TonyM w 30 Styczeń 2009, 00:40:29 ---no nie wiem... między XP a Vistą nie widzę różnicy (przynajmniej zbytniej). Już przy XPku doszli do punktu gdzie już prościej się nie dało xD
A linuks wiadomo... musi się robić coraz łatwiejszy... bo inaczej kaput :P
--- Koniec cytatu ---
To chyba maca na oczy nie widzialeś - to system dla idiotów ;p
--- Koniec cytatu ---
To zapraszam do wykonania jakichkolwiek działań skomplikowanych na Mac`u, głównie w terminalu którego obsługa niewiele się różni od linuxa, a wymiana rozszerzeń kernela i naprawa uprawnień dyskowych do zadań "dla idiotów" być może już nie należy :) Mac potrafi być bardziej skomplikowany niz windows, i nie mniej skomplikowany niz Linux, z tym że twórcy programów na Mac`a dbają o to żeby użytkowanie było proste co i programiści Linuxowi na szczescie zaczeli już robić.
karol26:
Widzę że dyskusja przeszła na temat windows czy linux, to ja dorzucę swoje 2 grosze.Mam Ubuntu na płycie, i tylko mam :), zainstalowałem go raz i niestety zawiodłem się srogo, cały czas musiałem siedzieć na jakimś forum żeby zrobić cokolwiek w tym systemie, ten terminal czy coś ,tragedia.Próbowałem się przełamać i zaprzyjaźnić z ubuntu niestety ,co chwila coś mnie w nim drażniło, coś nie działało i ogólnie porażka.Pracuje cały czas na Xp i nie narzekam,mam na dysku też W7 i przyznam że podoba mi się coraz bardziej,i już zaczynam odkładać kasę na jego zakup .To jest moje prywatne zdanie.
ziebal:
No i pięknie - wolność polega na tym, że każdy używa tego, czego chce używać ;)
Serkus:
Mądrze powiedziane ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej