Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Twórca Ubuntu fanem Windows 7 ;)

<< < (26/32) > >>

lukas_gab:

--- Cytat: gothmori w 29 Styczeń 2009, 22:54:26 ---→lukas_gab podałeś bardzo dobry przyklad!!! joomla to jeden z przykładów przeładowania... łatwiej zrobić coś na genialnym, cudownym, niebywale pomysłowym wordpressie! wordpress jest wybitnie prosty i przyjemny w modyfikacji ale żeby zmodyfikować, trzeba grzebać ;] co fajne nie zawsze trzeba ingerować w silnik! ba!! piszesz tylko motyw (jak chcesz) i masz genialny portal ;] co ciekawe motywy można zmieniać a samo pojęcie motywu nie ogranicza się do wizualności ale i funkcjonalności a czasem i elementów strony ;]
kiedyś zainstalowałem joomlę i od razu się zgubiłem... wolałbym napisac stronę w htmlu ;]

--- Koniec cytatu ---

Wódki mu ! A ja musze robić w ******* joomli ... na zaliczenie , gdyby nie to to bym się tego nie tykał ... kurde nie łapie się w niej ... ale mam templetke newsa i usunełem głupi staff ;d teraz tylko duuuzo treści jakiejś i podstrony i linki ... ech długa noc ;p

gothmori:
tylko co podsumować? offtopic? czy główny temat topicu? xD jeśli chodzi o artykuł to bzdura... to samo ostatnio pojawiło się na osnews tylko że to niby Torvalds pochwalił windowsa 7... choć Linus wyraźnie stwierdził że microsoft celowo strzelił sobie gola z vistą aby zrobić 7 które po viście zrobi złudzenie rewolucji w postaci szybkiego i znośnie lekkiego (w porównaniu do xp) działania... choć szczerze to powiem że buld 6801 chodził mi o niebo lepiej od 7000 ale to nadal wczesny build i wiele się zmieni... prebeta longhorna wymiatała (build 4074) było dosyć niestabilnie ale i szybko no i efektownie.. zapamiętałem to okienko logowania które wskakiwało fajnie ;] 4074 jak na razie z całych windowsowych dziejów najbardziej przypadł mi do gustu...

sCooBy^:

--- Cytat: gothmori w 29 Styczeń 2009, 23:29:10 ---4074 jak na razie z całych windowsowych dziejów najbardziej przypadł mi do gustu...

--- Koniec cytatu ---

Jak dobrze pamiętam to w tym buildzie nie działało tworzenie katalogów ;)

gregor_y:

--- Cytat: sCooBy^ w 29 Styczeń 2009, 23:45:24 ---
--- Cytat: gothmori w 29 Styczeń 2009, 23:29:10 ---4074 jak na razie z całych windowsowych dziejów najbardziej przypadł mi do gustu...

--- Koniec cytatu ---

Jak dobrze pamiętam to w tym buildzie nie działało tworzenie katalogów ;)

--- Koniec cytatu ---

Ta ale dla fana Linuxa liczą się kolorowe okienka :) gdzies był filmik z tego builda chyba nawet na youtube...

lukas_gab:
longghorn jest darmowy i nie da się go używać ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej