Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Wyciekł Windows 8 build 6.1.7955 pre-M3

<< < (12/14) > >>

Ukey:
Z atomem mam doczynienia codziennie ... i nie wiem dlaczego kazdy "psioczy" wystarczy odpowiednia konfiguracja systemu i wszystko smiga.. przycina mi jedynie YT w HD.

Skoro tak to niech zrobia system ktory zjada po 8GB ramu wymaga 4rojajowca .. i grafiki za 4tys zl. i maja nowy system z nowym sprzętem. Zreszta ms malo celuje w zwyczajnych "smiertelnikow" a raczej w firmy ... ktore nie beda wymienialy komputerow co 3-4 lata bo wychodzi nowy i mocniejszy system. Wiem jak sprawa wyglada w firmach. System MUSI zapewniac wsparcie dla sprzetu minimum 2-3 letniego. Nikt nie mowi ze w8 ma poprawnie dzialac na jakims tam intelu 333mhz czy duronie 800. Jednak jest pewna granica ktorej raczej system nie przekroczy. Jesli chodzi o roducentow gier to owszem sprawa wlasnie tak wyglada ,ze to oni miedzy innymi napedzaja rynek , jednak nie do konca. Robia to rowniez centra obliczeniowe, ktore coraz to wiecej mocy potrzebują.
Wszystko sie zmienia rosna biblioteki , jak i cala fizyka wymaga wiecej mocy. Wymagania moga rosnac ,ale bez przesady w8 bedzie mial wymagania podobne do w7, mysle nawet ze optymalizujac system (wylanczajac zbędne rzeczy, ktorych znowu troszke będzie).

Madzia:

--- Cytuj ---Skoro tak to niech zrobia system ktory zjada po 8GB ramu wymaga 4rojajowca .. i grafiki za 4tys zl. i maja nowy system z nowym sprzętem
--- Koniec cytatu ---
Bez przesady, przecież najwięcej zarabia się na średnich konfiguracjach.

--- Cytuj ---Zreszta ms malo celuje w zwyczajnych "smiertelnikow" a raczej w firmy ... ktore nie beda wymienialy komputerow co 3-4 lata bo wychodzi nowy i mocniejszy system. Wiem jak sprawa wyglada w firmach. System MUSI zapewniac wsparcie dla sprzetu minimum 2-3 letniego.
--- Koniec cytatu ---
To co napisałeś, tyczy się tylko i wyłącznie Polski, czyli śladowej ilości w skali globalnej. Na zachodzie jest zupełnie inaczej.

Madzia:

--- Cytat: sCooBy^ w 28 Kwiecień 2011, 22:18:25 ---Wyłączcie plugi Flash Shockwawe w Chrome i filmy pójdą Gut!

--- Koniec cytatu ---
Gdzie to się wyłącza ???

sCooBy^:

Madzia:
Gdzie ten pladżin się wyłącza?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej