Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Wyciekł Windows 8 build 6.1.7955 pre-M3

<< < (11/14) > >>

Ukey:
HP za 6000zl :] heh ... ale koniec tematu

Po ostatnich aktualizacjach wydajnosc jak i sam system oceniania podskoczyl z 3 do 5. Graficznie z 5.4 na 6. Jak widac wreszcie ktos poprawia.

bombobolo:
 a mi żadna wersja nie chce się zainstalować na wirtualnej maszynie, próbowałem już chyba wszystkie i nic z tego :(
scooby napisales nazwe jakiegos programu ale tam trzeba sie rejestrowac, moze wiesdz co zrobic abym na wirtualnej maszynei odpalil twoj obraz przerobiony ?

miron:

--- Cytat: Ukey w 29 Kwiecień 2011, 01:17:45 ---
Koleżanko najpierw zastanow sie 2 razy co piszesz a pozniej sie wypowiadaj... jest to system w wersji nawet nie BETA wiec nie kazdy sprzęt musi byc dostosowany. Ten system dziala mi na laptopie i za 2 dni sprawdze na notebooku. Wiec jesli sie nie znasz lub nie jestes ekspertem to sie nie wypowiadaj ;]  Zreszta rzęcha to moze i Ty masz (bo obecnie PC ktory ma pól roku to "szmelc"). Poczytaj/sprawdz sobie konfiguracje Toshiby A300-15B i dopiero pozniej sie wypowiadaj. Zreszta wyrazilem tutaj tylko swoja opinie skierowana nie do Ciebie czy kogos innego a do MS ze pomija nie które sterowniki/sprzet. Wiec prosze bez takich wypowiedzi ktore nic nie wnosza.

--- Koniec cytatu ---

Młody gniewny uczy starą Madzie  ;D
  Ukey, według Ciebie na czym polega różnica dostosowanie systemu(przez Microsoft) do starego sprzętu w pre-m3 a BETA?

Ukey:
Moze nie dostosowaniu samego systemu a samych sterownikow. Bo jak wytlumaczysz to ze system dzialal mi naprawde zle ! nawet Avira nie chciala dzialac i podczas skanowania wywalal bledy. Wczoraj zassal mi jakies poprawki (sam nie wiem co to bylo) i system wyraznie przyspieszyl, a sama Avira nie powoduje juz bledow. Wiec to ze mam "szmelca" nie oznacza ze ten system ma wolno dzialac !! Vista ktora byla jak krowa smigala naprawde fajnie W7 jeszcze lepiej .. wiec ms leci w strone optymalizacji w strone wlasnie gorszego sprzętu a nie coraz to wyżej. Wiadomo nie bedzie mial wymagan jak XP, jednak widac juz poprawe. Zreszta i7 jest nowszym procesorem i wlasnie dlatego moze miec wieksze wsparcie , ze strony intela lub ms. C2D ma juz pare lat jednak jest to dosc żwawy procek i do samego systemu MUSI bys wystarczajacy. Obecnie nie ma juz wyscigu o GHz tylko o jego wydajnosc/przepustowość (czy jak tam chcecie to nazywac). I ide o zaklad ze na atomie bedzie smigal rownie fajnie jak na i7 (wiadomo zwolnienie bedzie... ale nie az takie)

Madzia:

--- Cytat: Ukey w 29 Kwiecień 2011, 15:24:28 ---ms leci w strone optymalizacji w strone wlasnie gorszego sprzętu a nie coraz to wyżej.
--- Koniec cytatu ---
Chyba żartujesz. Wtedy stracą producenci sprzętu oraz sam MS. Wszystko musi iść w parze: nowszy system wymagający nowszego sprzętu. Tak samo producenci gier napędzają rynek. Inaczej wszyscy by tylko tracili.

--- Cytat: Ukey w 29 Kwiecień 2011, 15:24:28 ---ide o zaklad ze na atomie bedzie smigal rownie fajnie jak na i7 (wiadomo zwolnienie bedzie... ale nie az takie)
--- Koniec cytatu ---
Widać że nie miałeś do czynienia ani z Atomem ani z Core i7, bo głupoty wypisujesz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej