Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Wyciekł Windows 8 build 6.1.7955 pre-M3
mati150_92:
a mi nie działa internet w maszynie wirtualnej na tym windowsie hmm i nie wiem o co chodzi na wcześniejszym działał czy to wina win czy virtualboxa ? ustawienia sa dobre
Ukey:
Narazie W8 dziala duuuzo slabiej/wolniej Sam procesor mam oceniany na 3,3 a ram 3.9 0.o nie wiem czemu tak slabo ... i nie mial bym problemow gdyby nie to ze system naprawde woolno dziala. Sterownikow od grafy tez nie mozna zainstalowac ... No i ten YT szkoda ze nie dziala np na chromie ... Jednak jak widac jest to wina Adobe , a nie MS
marog6:
Czy windows8 można zainstalować na wirtualnej maszynie tylko jeśli proces umożliwia wirtualizację? Z siódemką wszystko zawsze bez problemów robiłem nawet na słabszym laptopie a teraz nic... Wersja na razie bez przeróbek scoobiego. Torrent niestety się wlecze. Pewnie jutro dojdzie do 100%.
No niestety znalazłem odpowiedź. b.7955 nie można zainstalować jeśli nie ma się wirtualizacji w procesorze. B.7955 działa tylko na dwóch lub więcej rdzeniach
Madzia:
--- Cytat: Ukey w 28 Kwiecień 2011, 13:36:16 ---Narazie W8 dziala duuuzo slabiej/wolniej Sam procesor mam oceniany na 3,3 a ram 3.9 0.o nie wiem czemu tak slabo ... i nie mial bym problemow gdyby nie to ze system naprawde woolno dziala.
--- Koniec cytatu ---
U mnie szybciej :P Widać masz rzęcha i windows 8 na nim to nieporozumienie.
sCooBy^:
Wyłączcie plugi Flash Shockwawe w Chrome i filmy pójdą Gut!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej