Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Wyciekł Windows 8 build 6.1.7955 pre-M3

<< < (4/14) > >>

Krendzel:

--- Cytat: Madzia w 26 Kwiecień 2011, 15:33:42 ---
--- Cytat: sCooBy^ w 25 Kwiecień 2011, 20:19:27 ---Nom szkoda :) Następny wyciek będzie: Windows 8 Server fbl srv wdacxml x64 build 7959

--- Koniec cytatu ---
To by mi najbardziej odpowiadało ;D

--- Koniec cytatu ---

Nie tylko tobie :)

BTW. u mnie ten oobe nie chce działać. ekran nowego użytkownika jest cały czas stary... może niech ktoś zapoda cały folder oobe tutaj ?

No i Task Ui też nie działa. cały czas stary mam. ( odpalam przez taskUI.exe )

darkfilip15:
Znalazłem red pilla dla buildu 7955. Moze on Ci pomoże. Tutaj masz linka z instrukcjami instalacji red pilla i sam programik: http://www.betaarchive.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=18320

Krendzel:
If you are running Windows from 8 VHD can not use the pill because it does not support booting from a VHD
May experience crashes on pages "Computer Properties" and "Control Panel"

Eee mam Windowsa zainstalowanego na osobnej partycji normalnie z płyty a mam problemy jak bym miał na VHD :| ? (czyt. problemy z panelem sterowania i ustawieniami komputera )

darkfilip15:
Ja mam to samo :/ Poszperałem teraz dokładniej w systemie i crashuje mi gdy wchodzę we właściwości systemu, nie ma przy ekranie logowania tego ekranu z CTRL+ALT+DELETE (nie wiem jak to nazwać), no i aero mi szwankuje...

EDIT: Znalazłem jakieś pliczki, które odblokowywują pewne funkcje. Znajdują się pod tym linkiem: http://www.microsoftcollectionbook.com/beta/index.php?page=windows/86279550Ultimate w sekcji Downloads and Unlockables. Zaraz zobaczę jak to działa i zdam raport.

EDIT2: Te paczki dodają tylko App Explorer, RibbonUI, HideBlur i autokoloryzację. To logowanie "Metro" odblokowywuje red pill...

bombobolo:
możę ktoś jasno i przejrzyście napisać instrukcje dla nooba jak uaktywnić wszystko w tym builidzie ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej