Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Polski język

<< < (9/14) > >>

umcs:
Zależy od błędu systemu...

Serkus:
jeśli chodzi o Polski język to narazie możemy pomażyĆ 8) :)

Zbujc4:
Nie chcę robić off'a ale czy w Windowsie jest potrzebny w ogóle jakikolwiek język? (nie mówię o programach i zakładkach) przecież większość i tak się sprowadza do kliknięcia ikonki niepodpisanej i większość nie patrzy nawet na nazwy tylko po grafice leci ;)

chyba że mam tylko tak ja ale to już pozostanie moim zdaniem, a jakieś helpy o tym podobne w większości i tak zostaną po angielsku więc nie wiem czy jest sens się spieszyć z tymi spolszczeniami

pozdro ;]

gregor_y:

--- Cytat: Zbujc4 w 31 Styczeń 2009, 01:10:50 ---Nie chcę robić off'a ale czy w Windowsie jest potrzebny w ogóle jakikolwiek język? (nie mówię o programach i zakładkach) przecież większość i tak się sprowadza do kliknięcia ikonki niepodpisanej i większość nie patrzy nawet na nazwy tylko po grafice leci ;)

chyba że mam tylko tak ja ale to już pozostanie moim zdaniem, a jakieś helpy o tym podobne w większości i tak zostaną po angielsku więc nie wiem czy jest sens się spieszyć z tymi spolszczeniami

pozdro ;]

--- Koniec cytatu ---

Nie trac czasu i tak cie nie posłuchają mimo że masz racje +1 :)

Zbujc4:

--- Cytat: gregor_y w 31 Styczeń 2009, 01:21:10 ---Nie trac czasu i tak cie nie posłuchają

--- Koniec cytatu ---
No wiesz czasami ktoś mądry się znajdzie i zastanowi się czy warto niszczyć :)
Jak dla mnie polski język zajmuje za dużo przestrzeni ( chodzi o tłumaczenia [większość:)] ) z resztą nie tylko Windows tak ma więc z drugiej strony też nie ma co się im czepiać o wszystko :) dobra koniec OT :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej