Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Polski język
michau:
Podmienił pliki
gregor_y:
--- Cytat: michau w 27 Styczeń 2009, 19:26:37 ---Podmienił pliki
--- Koniec cytatu ---
Wiem... :D ;D to był sarkazm...
pionner:
Ale przez botowalną płytkę z psełdovistą zwaną PE bo zwykła mnie nie chciała dopuścić ;D
c!No:
próbowałem około 20 instalacji "spolszczających" (z różnych adresów zaciągniętych) robiąc uprzednio ghosta dysku
wiele z nich nie pozwoliło mi odpalić systemu ponownie restartował się bardzo zacięcie :P
z visty żadne nie działa i raczej nie będzie, bynajmniej nie prędko
życze powodzenia w tłumaczeniu *.mui
[strona nie jest już dostępna] -> windows-7-localized-language-wave-mui-release-date
uwierze że to działa jak ktoś wstawi screeny ze swojego kompa a nie z jakiś podejrzanej paczki
popieram zamkniecie tematu do "nieoficjalnego ponownego wycieku" oficjalnie nieoficjalnej paczki mui z M$
robertnik:
Panowie nie śmiejcie się. Ja mam se7en na stacjonarnym i netbooku MSI U100. Na pierwszym bootscreen jest nowy z pojawiającym się świecącym znaczkiem M$ a na U100 tradycyjny, bez tego znaczka. Oba OS montowałem z tego samego ISO W stacjonarnym zamontowanym do wirtualnego napędu, w U100 z pendriva z zawartością powyższego ISO, więc se7en ma własne 2 bootscreeny, być może ich instalacja zależy od wydajności komputerów, ale to moje domysły.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej