Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 8 News!
robert79513:
Ehh czekamy więc na wyciek ;) Z przykrością stwierdzam że już nie będę tak aktywny na forum ponieważ wreszcie znalazłem pracę i mogę już nie być tak na bieżąco z newsami ale kto wie może was jeszcze czymś zaskoczę ;)
kamiton:
--- Cytat: McVein w 07 Marzec 2011, 21:57:52 ---
--- Cytat: ARTi87 w 04 Marzec 2011, 18:40:17 ---Wiem o tym.Powiem ci że gdyby każdy miał jakiś super szybki dysk ssd to dało by rade może nie 8 ale 9,10 min wyciągnąć.Tak myślę.
--- Koniec cytatu ---
To chyba źle myślisz. Mi przywrócenie systemu z kopi zapasowej dysku zajmuje 2,5 min. Tylko ze ja do tego używam Acronis True Image. Mam 4 rdzeniowy procek Athlon II x64 640 i zwykły dysk 1,5TB 5700 obr/min.
--- Koniec cytatu ---
ho,ho - 2.5 min na przywracanie kopii zapasowej to i tak dlugo , pogadamy jak wyrobisz sie w 25 sec. Przywracanie to nie to samo co czysta instalka.
P.S. Robert Gratulacje i Powodzenia w nowej pracy,zapewniam Cie ze nawet gdy oczy na zapalkach postawisz to i tak tu zajrzysz :)
ARTi87:
--- Cytat: McVein w 07 Marzec 2011, 21:57:52 ---
--- Cytat: ARTi87 w 04 Marzec 2011, 18:40:17 ---Wiem o tym.Powiem ci że gdyby każdy miał jakiś super szybki dysk ssd to dało by rade może nie 8 ale 9,10 min wyciągnąć.Tak myślę.
--- Koniec cytatu ---
To chyba źle myślisz. Mi przywrócenie systemu z kopi zapasowej dysku zajmuje 2,5 min. Tylko ze ja do tego używam Acronis True Image. Mam 4 rdzeniowy procek Athlon II x64 640 i zwykły dysk 1,5TB 5700 obr/min.
--- Koniec cytatu ---
Mówimy tu o czystej instalacji jak byś nie wiedział.
robert79513:
kamiton dzięki za życzenia i za poradę chyba masz racje znasz mnie aż za dobrze ;D
Ostatnio w internecie pojawił się taki screen
ostrzegam to FAKE z deviantart
A to może być tapeta z Windows 8
kamiton:
fajnie wyglada ta tapetka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej