Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 8 News!

<< < (17/73) > >>

robert79513:
Ehh czekamy więc na wyciek ;) Z przykrością stwierdzam że już nie będę tak aktywny na forum ponieważ wreszcie znalazłem pracę i mogę już nie być tak na bieżąco z newsami ale kto wie może was jeszcze czymś zaskoczę ;)

kamiton:

--- Cytat: McVein w 07 Marzec 2011, 21:57:52 ---
--- Cytat: ARTi87 w 04 Marzec 2011, 18:40:17 ---Wiem o tym.Powiem ci że gdyby każdy miał jakiś super szybki dysk ssd to dało by rade może nie 8 ale 9,10 min wyciągnąć.Tak myślę.

--- Koniec cytatu ---

To chyba źle myślisz. Mi przywrócenie systemu z kopi zapasowej dysku zajmuje 2,5 min. Tylko ze ja do tego używam Acronis True Image. Mam 4 rdzeniowy procek Athlon II x64 640 i zwykły dysk 1,5TB 5700 obr/min.

--- Koniec cytatu ---

ho,ho - 2.5 min na przywracanie kopii zapasowej to i tak dlugo , pogadamy jak wyrobisz sie w 25 sec. Przywracanie to nie to samo co czysta instalka.

P.S. Robert Gratulacje i Powodzenia w nowej pracy,zapewniam Cie ze nawet gdy oczy na zapalkach postawisz to i tak tu zajrzysz :)

ARTi87:

--- Cytat: McVein w 07 Marzec 2011, 21:57:52 ---
--- Cytat: ARTi87 w 04 Marzec 2011, 18:40:17 ---Wiem o tym.Powiem ci że gdyby każdy miał jakiś super szybki dysk ssd to dało by rade może nie 8 ale 9,10 min wyciągnąć.Tak myślę.

--- Koniec cytatu ---

To chyba źle myślisz. Mi przywrócenie systemu z kopi zapasowej dysku zajmuje 2,5 min. Tylko ze ja do tego używam Acronis True Image. Mam 4 rdzeniowy procek Athlon II x64 640 i zwykły dysk 1,5TB 5700 obr/min.

--- Koniec cytatu ---

Mówimy tu o czystej instalacji jak byś nie wiedział.

robert79513:
kamiton dzięki za życzenia i za poradę chyba masz racje znasz mnie aż za dobrze ;D

Ostatnio w internecie pojawił się taki screen

ostrzegam to FAKE z deviantart

A to może być tapeta z Windows 8

kamiton:
fajnie wyglada ta tapetka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej