Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 8 News!
Madzia:
Wszystkie buildy ktore wyciekly do tej pory nadaja sie tylko na wirtulana maszyne.
robert79513:
Masz racje zainstalowałem ostatni build jaki wyciekł na innym dysku i po jakimś czasie sam się posypał a wcześniej były problemy z instalacją nowych sterowników nvidia dla mojej karty graficznej.
freak78:
--- Cytat: Madzia w 31 Lipiec 2011, 12:15:40 ---Wszystkie buildy ktore wyciekly do tej pory nadaja sie tylko na wirtulana maszyne.
--- Koniec cytatu ---
Fakt faktem, używam już sporo czasu build 7989 jako główny system, działa szybciej od 7 i na razie nie sypie się nic, wsio działa jak żyleta, no ale to tylko potwierdzało by powyższą regułę bo może akurat na moim konfigu działa dobrze, natomiast gdybym miał inny komp to może by się akurat jakieś błędy ujawniły, choć też akurat na kilku kompach testowałem build 7959 odblokowany przez Scooby'ego i też na wszystkich konfigach system śmigał i nie robił specjalnych problemów (kumplowi wgrałem chocby, i się cieszył że ma unikatowy system którego w sklepach nie ma:)) , no ale wiadomo że to są rozwojowe wersje windy i mimo wszystko mają prawo się one sypać. ale u mnie działały dobrze jak na razie:)
Madzia:
Przy zamykaniu systemu jest black screen. U ciebie tego niema?
Owszem, szybki jest, trzeba to przyznać.
freak78:
--- Cytat: Madzia w 01 Sierpień 2011, 13:11:55 ---Przy zamykaniu systemu jest black screen. U ciebie tego niema?
Owszem, szybki jest, trzeba to przyznać.
--- Koniec cytatu ---
Były problemy z zamykaniem systemu ale jak uzywałem starego redpill'a, czasami się zamykał i zamykał i nie mógł zamknąć, za pomocą nowego redpilla odblokowane jest wszystko (no oprócz wbudowanego czytnika pdf, ale to szczegół), no i śmiga bez problemu, bodajże problemy z zamykaniem systemu mogła powodować też usługa klawiatury ekranowej, w połączeniu ze starym redpillem, były takie hipotezy, co potwierdza Twoją tezę że system jest niedopracowany, wszak jest to wersja rozwojowa, ale po prostu u mnie śmiga no i nic się nie sypie:)
PS. A swoją drogą niebawem się znowu go zmieni na następną wersję "kolekcjonerską" jak wyjdzie beta, wtedy zobaczymy co kolejnego poprawili ulepszyli a co zwalili w międzyczasie, trzeba poczekać na wyciek:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej