Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 8 News!
robert79513:
Wg mnie będzie tak jak widać wstążka w eksploratorze, kilka usprawnień w stylu reset ustawień systemu, jakieś drobne poprawki których zabrakło w Windows 7 itp ewentualnie wyższa wydajność systemu to wszystko co nas czeka w nowym systemie, (chyba że MS czymś zaskoczy ;) ale na to nie liczę) a co do nowego UI to tak będzie ale na urządzenia mobilne które nosi nazwę Metro UI.
Mirahz:
--- Cytuj ---Rafael Rivera i Paul Thurrott dostarczyli kolejne ciekawe informacje dotyczące systemu Windows 8, który znajduje się w bardzo wczesnym stadium rozwoju. Amerykański gigant planuje umieścić w kolejnej wersji Windowsa wbudowany czytnik dokumentów PDF stworzony przy użyciu Metro UI.
--- Koniec cytatu ---
http://windows7.pl/aktualnosci/sekrety-windows-8-wbudowany-czytnik-pdf.html
Myślę, że tego typu rozwiązanie powinno znaleźć się w Windows 7
robert79513:
Tez tak myślę ale dobrze że się wreszcie zabrali za takie rzeczy ::)
kamiton:
mnie jednak taka wstazka chyba bardziej wyprowadzi z rownowagi - mam nadzieje ze znajdzie sie opcja pozbycia sie tego badziewia - no nie podoba mi sie - tyle tylko chcialem nabazgrac :)
lolasher:
--- Cytat: kamiton w 05 Kwiecień 2011, 20:49:22 ---mnie jednak taka wstazka chyba bardziej wyprowadzi z rownowagi - mam nadzieje ze znajdzie sie opcja pozbycia sie tego badziewia - no nie podoba mi sie - tyle tylko chcialem nabazgrac :)
--- Koniec cytatu ---
W końcu moje ukochane śliczne wstążki :D Dzięki nim nauczyłem się używać Offica (do dziś nie wiem, gdzie się w starym wordzie zmieniało orientację strony).
Z drugiej strony one są tak trochę na siłę, chyba że pojawi się dużo więcej funkcji w explorerze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej