Przeskakiwanie kursora w tekście

Zaczęty przez Lufa, 25 Styczeń 2011, 20:47:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lufa

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam.
Od momentu ostatniego formatu i postawieniu Windowsa 7 mam problem podczas pisania tekstu na różnych forach, na Naszej Klasie itp, w Wordzie jest to samo. Otóż samoistnie co jakiś czas kursor z końca tekstu przeskakuje mi na tekst już w pisany i robi się kicha, bo w napisany tekst wkleja się nowy, do póki się nie zorientuję że przeskoczył kursor i wtedy muszę korygować, co jest bardzo uciążliwe. Co to za cholerstwo? Mam Windowsa 7 Enterprise 64 Bit. Działam już na nim jakiś rok, ale takie rzeczy dzieją się od ostatniego czasu od kiedy postawiłem system.
Pomocy!

Gosc

Gość
IP zapisane
Hmm, dziwne.
Zrób skan antywirusem i  Malwarebytes Anti-Malware.

Lufa

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Kicha, przeskanowałem Nodem i Ad-Awarem, nic nie znalazło i dalej jest to samo...

kamiton

Ekspert
Miejsce pobytu: Amsterdam
IP zapisane
a z klawiaturą wszystko w porządku? - jak masz zapasową to sprawdz czy to samo sie dzieje na drugiej

Lufa

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
No nie mam zapasowej bo to laptop. Ale to by nie był za duży zbieg okoliczności że klawiatura się popsuła przy stawianiu systemu?

kamiton

Ekspert
IP zapisane
a sterowniki masz jakie od pointera zainstalowane ? odpowiednie ?

Lufa

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Nie no, nie instalowałem żadnych sterowników ???. A co powinienem zainstalować? W menagerze urządzeń niby wszystko jest poinstalowane...

kamiton

Ekspert
IP zapisane

Lufa

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

kamiton

Ekspert
IP zapisane