Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Wyciekł Windows 7 SP1 RTM 7601.17514.101119-1850
pakierhakierxd:
Ja nigdy nie robiłem ale wpisałem w google jako przykład integracja sp2 office 2007
i ukazał się taki artykuł więc chyba można:)
http://www.vista.pl/artykuly/12896_prosta_integracja_microsoft_office_2007_z_uaktualnieniem_service_pack_2.html
ARTi87:
Hmm później sprawdzę ale czuje że nic z tego bo inne rozszerzenie ma sp a inne łatki więc może być lipa.A i mam takie pytanie jeszcze bo widzę że się bawisz ogólnie w integracje.Powiedz przykładowo jak po integracji polskiego języka z wersją angielską ultimate sp1 i skasowaniu tego pliczku z płyty będę mógł zainstalować już po polsku Home P.. ??
pakierhakierxd:
1 raz się bawiłem:) zawsze czekałem aż ktoś udostępni a teraz postanowiłem spróbować i wszystko się udało
Przeinstalowałem system na stacjonarnym i działa dobrze :P
Jak skasujesz plik ei.cfg to możesz zainstalować każdą wersję,bez usunięcia jeśli masz płytkę z home premium to tylko home premium
tak jest oryginalnie zrobione
ja zawsze to robię:D
Po zintegrowaniu polskiego języka będziesz mógł wybrać pl pewnie:)
ARTi87:
Tak tak wiem wiem.W integracje to bawiłem się kiedyś ale z XPkiem ,ach dawne czasy :) .To mówisz tak
win 7sp1 eng ultimet + polski język +RT Seven Lite + del ei.cfg = Polski home p.. sp1 ? :)
pakierhakierxd:
Wpierw musisz mieć obraz płyty Windows 7 na dysku z tego obrazu usuwasz ei.cfg wtedy masz Windows 7 ze wszystkimi wersjami.
Potem instalujesz rt7 lite i uruchamiasz dodajesz pl język i jeśli z płytą nie masz zintegrowanego sp1 to sp1 też dodajesz:P
Bo wiesz że płyty z systemami są już w msdn -eng
Po tym wszystkim wyjdzie tak
Windows 7 Wszystkie wersje sp1 eng/pl chyba do wyboru w trakcie instalacji ja przynajmniej tak myślę ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej