Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
The Sims 2
michau:
Czekamy na kompletną instrukcję opisującą dokładnie rozwiązanie na powyższy problem. Kolega zjadł wszystkie rozumy i zaraz nam odpowie na problem.
gregor_y:
--- Cytat: michau w 21 Styczeń 2009, 19:44:41 ---Czekamy na kompletną instrukcję opisującą dokładnie rozwiązanie na powyższy problem. Kolega zjadł wszystkie rozumy i zaraz nam odpowie na problem.
--- Koniec cytatu ---
Raczej tak bo napisałem to samo tylko wczesniej :) przestan sciągac :)
ola:
Jak włączam simsy 2 to wyskakuje błąd ( ten co był wcześniej podany )nie wiem dlaczego. na windows xp mi simsy 2 chodziły. mam procesor AMD Athlon 2500+, 512 ramu i karte grafiki ati radeon 9250
Mercor:
Olu, najprawdopodobniej nie posiadasz DirectX`a 9.0c. Windows7 standardowo posiada nowszą wersję ale gra wymaga bibliotek ze starszej wersji. Doinstaluj Directa 9 - powinien być na płycie z grą. Drugim powodem mogą być sterowniki of karty graficznej - zainstaluj sterowniki beta od ATI z ich strony.
gregor_y:
--- Cytat: Mercor w 21 Styczeń 2009, 20:52:48 ---Olu, najprawdopodobniej nie posiadasz DirectX`a 9.0c. Windows7 standardowo posiada nowszą wersję ale gra wymaga bibliotek ze starszej wersji. Doinstaluj Directa 9 - powinien być na płycie z grą. Drugim powodem mogą być sterowniki of karty graficznej - zainstaluj sterowniki beta od ATI z ich strony.
--- Koniec cytatu ---
Mercor zgadza się ale...jesli to by był problem directa to płakał by o pliki .dll a nie wykrzykiwał by komunikat "nie wykryto karty graficznej pracującej w standardzie directx 9.0c..." po drugie sterowniki beta? Catalyst 8.12 działają dobrze pod ATI...ATI akurat tak kiepsko pisze sterowniki że beta to zła decyzja...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej