Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Gdzie można zwrócić ten szajs Windows7 ??
McVein:
ubaw po same pachy :P ;D
Na jakich Os-ach siedziałeś wcześniej na linchu , Macu czy jeszcze jakimś innym.?? Czy może używasz DOS-a?? :P :D Wiesz nie rozumnie cię sam siedzę kompach już 20 lat i jakoś twoje spostrzeżenia co do tego systemu można by przypisać do win95-98 a już na pewno do Me ale nie do 7.
ARTi87:
Nie dajcie się zwieść.To jest czysta prowokacja.Gość kupił vistę i pomylił ją z seven :) albo jak ktoś pisał na komunie hhahaha
kamiton:
no chyba ze mu xp z transforpackiem czy tam czym innym zmieniajacym wygląd wcisnęli :) ale to juz pozamiatane
Rafal05:
Matins - Zwracaj gdzie chcesz byle za bardzo nie naświnić
Matins:
oj dzieci, dzieci, jak ja śmigałem na Amidze, C64 i pierwszych IBM to na wrotkach pod szafę wjeżdżaliście, na chleb mówiliście bep, a na muchy ptapty
widać to po poziomie mentalnym jak i intelektualnym prezentowanym w odpowiedziach
ale jak się Wam jeszcze oranżada z komunii odbija to czego się spodziewać :D
kogo tu pytać jak tu sami wyznawcy Microsyfu :) pewnie sponsorowani przez te firmę
hehehe, uśmiałem się setnie, jeszcze te avatarki sługusów MS
jak ktoś używa samych programów z Microsyfu to może i mu się nie gryzie, jasne niech żyje monopol :)
Windows XP działał mi bez większych problemów ale W7 to arcyścierwo
Windows7 ma jednak ogromną zaletę przekonał mnie, że nieodwracalnie czas na Linuxa
dzięki temu społeczność Linuxa będzie rosła i kiedyś dyktat producenta bubli firmy Microsyf minie
czego i Wam życzę żegnając się tym optymistycznym akcentem ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej