Dźwięk w Windows 7

Zaczęty przez Dox, 20 Styczeń 2009, 16:34:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

michau

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Dox w 20 Styczeń 2009, 20:50:45
mam odłączoną chyba pod mini pci. nie jestem pewny

A czego jesteś pewien?

Dox

**
Użytkownik
IP zapisane
Cytat: michau w 20 Styczeń 2009, 20:59:57
A czego jesteś pewien?
niczego, nie chce mi sie rozkręcac laptopa żeby to sprawdzić

Dox

**
Użytkownik
IP zapisane
w panelu sterowania jak wezme aplet Sound to pisze w okienku "No audio devices are installed"

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Ło matko :) Skoro masz laptopa to oczywiście że kartę masz wbudowaną :) Podaj producenta i model komputera.

Dox

**
Użytkownik
IP zapisane

Mercor

Ekspert
IP zapisane
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-46024.html

Pod kategorią BIOS masz sterowniki do dźwięku pod różne systemy. Wypróbuj te od XP i NT.

Dox

**
Użytkownik
IP zapisane
zainstalowałem już z tej strony ale niestety nie wykrywa kary muzycznej :(

umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Kurde jaki sens ma zakładanie kolejnego tematu pod tytułem "Problem z dźwiękiem" lub podobnym. Jest tu przynajmniej 4 tematy na ten temat (masło maślane...) ::) . No ale dobra, piszcie dalej.  ;)

EDIT:
Jest dokładnie 5 tematów dotyczących braku dźwięku/problemem ze sterownikami do karty dźwiękowej więc zamiast zakładać nowy wątek można kontynuować już powstały temat tym samym ograniczając bałagan na forum bo jeśli ktoś wpada na forum i chce znaleźć rozwiązanie swojego problemu może z czasem nie ogarnąć tego co tutaj jest skoro każda osoba zakłada swój własny temat nie szukając na forum.

PS. Tematów dotyczących dźwięku przestrzennego jest też kilka jakby ktoś szukał...
;)
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.

Dox

**
Użytkownik
IP zapisane
Pobrałem i zainstalowałem poprawke KB961367 ale dźwięk i tak nie działa...

lalado

*
Nowy użytkownik
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
spróbuj z CD do płyty głównej. Niech 7 sam znajdzie sterownik w menedżerze urządzeń. na CD

Dox

**
Użytkownik
IP zapisane
niestety plytka sie zgubiła  :-\

Dox

**
Użytkownik
IP zapisane
Zainstalowałem sterki przez panel sterowania i wszystko śmiga.

invinciblekamil

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Mam problem zainstalowałem sobie win 7 na kompie stacjonarnym zainstalowałem sterowniki do karty dzwiękowej specjalne pod win 7 mam już dzwiek ale w jednym z głośników przednich bo to zestaw creativ 5.1 coś mi szumi trzeszczy coś takiego  katra dzwiękowa to realtek alc888 robiłem juz wszystko bawiłem się w ustawieniach instalowałem inne stery i nic a na win xp prof wszystko jest ok :/ ma ktoś jakieś pomysły ? gg 4356300

robertnik

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: invinciblekamil w 15 Listopad 2009, 23:46:18
Mam problem zainstalowałem sobie win 7 na kompie stacjonarnym zainstalowałem sterowniki do karty dzwiękowej specjalne pod win 7 mam już dzwiek ale w jednym z głośników przednich bo to zestaw creativ 5.1 coś mi szumi trzeszczy coś takiego  katra dzwiękowa to realtek alc888 robiłem juz wszystko bawiłem się w ustawieniach instalowałem inne stery i nic a na win xp prof wszystko jest ok :/ ma ktoś jakieś pomysły ? gg 4356300