Błąd podczas instalacji Office 2007

Zaczęty przez piotrkg, 15 Maj 2010, 22:35:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

piotrkg

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

Castaway

*
Nowy użytkownik
Miejsce pobytu: Edinburgh
IP zapisane

piotrkg

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Y , raczej nie sądze ponieważ mam wszystkie papiery na kompa wraz z płytką do Windows'a więc prosze nie zarzucaj mi , że mam pirackie oprogramowanie .

kamiton

Ekspert
Miejsce pobytu: Amsterdam
IP zapisane
nikt nie zarzuca przeciez, jezeli masz oryginal i jestes na 100% pewien to rób format , jezeli masz pirata z niewiadomo skąd i nie wiadomo jakiej modyfikacji to niestety ale nie zainstalujesz Office.

piotrkg

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Office 2007 miałem już zainstalowanego lecz go odinstalowałem , później zrobiłem formata i teraz chce zainstalować to mam taki błąd .

kamiton

Ekspert
Miejsce pobytu: Amsterdam
IP zapisane
po swiezym formacie ? - to niemozliwe

Madzia

Ekspert
IP zapisane
Oczywiście ze niemozliwe, chyba ze obraz uszkodzony, ale to tez niemozliwe, skoro wczesniej zainstalowal.

lobo

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Skoro była ponowna instalacja windowsa to może warto raz jeszcze zrobić format i zainstalować ponownie windowsa bo może źle się zainstalował..

firefighter1

Gość
IP zapisane
a mnie się coś zdaje, że masz nowego kompa z ładną windą ale office to masz tego 60 dni ?
Powiedz masz:
1. płytę z Windowsem 7 i klucz na obudowie
2. płytę z MS 2007 czy tam 2003  SB (small business) w pudełku z kluczem
czy:
1 i naklejkę na obudowie office 60 lub 90 dni ?

Poza tym kolega mówi, że miał zainstalowany! a nie że już wcześniej instalował! oraz informacja mówi, że nie może zapisać w kluczu (rejestr), a nie że nie może odczytać z *.cab czy inne *.msi

więc jeśli masz 1 i 2 (czyli obie płytki instalacyjne z kluczami) to może przy różnych próbach coś w rejestrze się zmieniło, najprościej będzie w głównym kluczu  w uprawnieniach zaawansowanych zmienić wpisy w obiektach podrzędnych (oczywiście wcześniej sobie zrób backup) lub jak chcesz na nowo instalować winde to zanim cokolwiek wgrasz zainstaluj office.