Guest

Gość
IP zapisane

Bartos

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Le¿ajsk
IP zapisane
testując firefoxa i chrome na wolnym łączu mogę śmiało stwierdzić że chrome lepiej sobie radzi, szybciej otwiera strony
Windows MX RGB......Windows 7HP x64

robert79513

Ekspert
IP zapisane
Cytat: J-B w 24 Lipiec 2010, 15:48:51
testując firefoxa i chrome na wolnym łączu mogę śmiało stwierdzić że chrome lepiej sobie radzi, szybciej otwiera strony
To przetestuj jeszcze Opere ;)

popuri11

Ekspert
IP zapisane
ja testując na szybkim łączu (20Mb/s) opere 10.70 , Mozille 4.0b3pre , chrome 6.0.472.0 muszę powiedzieć że chrome jest najszybsze .

kamiton

Ekspert
Miejsce pobytu: Amsterdam
IP zapisane
ciekawia mnie na jakiej podstawie okreslacie szybkosc otwierania stron przez wymienione przeglądarki - tak na oko ? bo z tego co ja na oko widze to zadne z tych trzech szybkoscia wyswietlania stron sie nie roznia - no chyba ze macie cyberoko, speedoko albo cos jeszcze o czym nie wiem .

Madzia

Ekspert
IP zapisane

kamiton

Ekspert
IP zapisane
no niewiem , ostatnio benchmarkiem testowałem jakies poltora roku temu nokie n95, z overclokingiem pc to juz raczej odpada bo przy i7 wszystko grzeje, ale nigdy nie wpadłem na pomysł by przegladarke internetowa testowac - jest cos takiego jak test prędkosci wyswietlanych stron w przeglądarkach ?  LoT oF STraNGE fOr Me seriously :)

Bartos

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Le¿ajsk
IP zapisane
Cytat: robert79513 w 24 Lipiec 2010, 17:45:29
Cytat: J-B w 24 Lipiec 2010, 15:48:51
To przetestuj jeszcze Opere ;)
wiem że opera jest szybka, chyba najszybsza z obecnie dostępnych przeglądarek :)
Windows MX RGB......Windows 7HP x64

robert79513

Ekspert
IP zapisane
Gdyby w testach uwzględniono prędkość wybierania stron to inne przeglądarki leżą ;) Szybkie wybieranie w Operze to błogosławieństwo :D

obcy1910

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam na temat tej żony ,,,żonę już mam ( FireFox ) a i kochankę też mam ( Opera ) może już w nie długim czasie zmienię żonę na kochankę

Madzia

Ekspert
IP zapisane
Cytat: kamiton w 25 Lipiec 2010, 20:54:16
jest cos takiego jak test prędkosci wyswietlanych stron w przeglądarkach ?
Owszem.

obcy1910

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam a co do żony to już mam ( FireFox ) a zaraz zaraz  jeszcze mam kochankę ( Opera ) a może już w najbliższym czasie zamienię żonę na kochankę

kamiton

Ekspert
IP zapisane
lepiej nie zamieniaj - zapewniam ze bedziesz rozczarowany, albo chwilowo zauroczony

Guest

Gość
IP zapisane
Ja tam mam Mozilla Firefox i jestem zadowolony oczywiście najnowszą, śmiga jak F1. ;D ;D

popuri11

Ekspert
IP zapisane
zrobiłem testy 3 najnowszych wersji przeglądarek Opera 10.70 Mozilla Firefox 3.6.8 Google Chrome 6.0.472.0

WINER Opera 10.70