Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 na lapie ;p

<< < (5/6) > >>

gregor_y:

--- Cytat: Mercor w 17 Styczeń 2009, 17:46:31 ---Gregor nie kazdego stac lub nie kazdy potrzebuje lepszy sprzet, masz lepszy - ciesz sie, innych nie krytykuj. A zainstalowac mozna chociazby po to zeby sprawdzic czy i jak bedzie dzialalo - pozatym Win7 na niektorych komputerach nawet tych slabych dziala wydajniej od XP wiec jest sens zainstalowania i poswiecenia polowy dysku chociazby po to zeby sprawdzic.

--- Koniec cytatu ---

Według mnie strata czasu ale skoro nie macie nic lepszego do roboty nie moja sprawa powodzenia...

Nie zrozumcie mnie zle sam mam starą amigę ale to z sentymentu czasami odpale...

Jesli kogos uraziłem to sorki po prostu moje zdanie...

lukas_gab:

--- Cytat: gregor_y w 17 Styczeń 2009, 18:00:20 ---
--- Cytat: Mercor w 17 Styczeń 2009, 17:46:31 ---Gregor nie kazdego stac lub nie kazdy potrzebuje lepszy sprzet, masz lepszy - ciesz sie, innych nie krytykuj. A zainstalowac mozna chociazby po to zeby sprawdzic czy i jak bedzie dzialalo - pozatym Win7 na niektorych komputerach nawet tych slabych dziala wydajniej od XP wiec jest sens zainstalowania i poswiecenia polowy dysku chociazby po to zeby sprawdzic.

--- Koniec cytatu ---

Według mnie strata czasu ale skoro nie macie nic lepszego do roboty nie moja sprawa powodzenia...

Nie zrozumcie mnie zle sam mam starą amigę ale to z sentymentu czasami odpale...

Jesli kogos uraziłem to sorki po prostu moje zdanie...

--- Koniec cytatu ---

Podstawową umiejętnością jest przedstawienie swojego zdanie nie urażając i wysmiewając innych ;p  Ok spoko , na drugi raz łagodniej pisz , albo zrób w rundki po pokoju zanim klikniesz wysli ;p . Pozdro.

gregor_y:

--- Cytat: lukas_gab w 17 Styczeń 2009, 18:02:14 ---Podstawową umiejętnością jest przedstawienie swojego zdanie nie urażając i wysmiewając innych ;p  Ok spoko , na drugi raz łagodniej pisz , albo zrób w rundki po pokoju zanim klikniesz wysli ;p . Pozdro.

--- Koniec cytatu ---

Ok zapamiętam :) po drugie po prostu tak pisze wiec nie bierzcie tego do siebie sorki może się opanuje troche :)

popuri11:
przypominam trochę odbiegacie od tematu  ;D

Dox:
jutro od rana sciągne i zainstaluje windows 7  8) może podrzuce screeny ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej