Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 na lapie ;p
Dox:
a niech mi zajmie 1/3 dysku ;D xp mi sie już znudził a visty nie bede instalował.
zobacze jeszcze na moim drugim kompie czy bedzie działał ;) tamten ma procek 2500mhz 512 ramu i gfx ati radeon 9250 128mb
gregor_y:
--- Cytat: Dox w 17 Styczeń 2009, 17:19:08 ---a niech mi zajmie 1/3 dysku ;D xp mi sie już znudził a visty nie bede instalował.
--- Koniec cytatu ---
Traktujesz system jak film alo grę? znudził ci się? LOL jesli XP chodził dobrze to po cholere zmieniac u mnie XP przestał działac jak ulepszyłem sprzet...a tym bardziej Vista wcale nie była wolniejsza od XP...
Mercor:
Gregor nie kazdego stac lub nie kazdy potrzebuje lepszy sprzet, masz lepszy - ciesz sie, innych nie krytykuj. A zainstalowac mozna chociazby po to zeby sprawdzic czy i jak bedzie dzialalo - pozatym Win7 na niektorych komputerach nawet tych slabych dziala wydajniej od XP wiec jest sens zainstalowania i poswiecenia polowy dysku chociazby po to zeby sprawdzic.
lukas_gab:
--- Cytat: gregor_y w 17 Styczeń 2009, 17:22:01 ---
Traktujesz system jak film alo grę? znudził ci się? LOL jesli XP chodził dobrze to po cholere zmieniac u mnie XP przestał działac jak ulepszyłem sprzet...a tym bardziej Vista wcale nie była wolniejsza od XP...
--- Koniec cytatu ---
Człowieku ! Opanuj się ;p Są tutaj (również ja i wielu innych ) tzw. pasjonaci , dla których testy i grzebanie to zabawa , poznawanie nowości . Swoich czasów miałem 5systemów w tym 2 unixoidy i 24 partycje i było fajnie a potem wszystko odinstalowałem i doprowadziłem do 3 partycji bez utraty danych i jednego systemu co było sukcesem a jaka satysfakcja ! . To by było na tyle jeśli chodzi o twoje oburzenie "znudzeniem" ,natomiast na takim sprzęcie praca będzie komfortowa , to laptop więc na takim ekranie nie będzie napewno modelował 3d a faktem jest ze to netowania , notowania , filmowania i muzykowania 7 jest ergonomiczniejszy od xp , jako kolejny dziwny argument - 1/3 dysku - i co ? 2/3 dysku z programami i co ? Zostanie mu jeszcze troche do sprawnej pracy , przecież filmy etc. można przechowywać na dysku sieciowym - pamiętaj , że laptop to nie serwer danych , ani torrent serwer .
Instaluj 7 i zdaj relacje z placu boju .
Mercor:
Troche offtop - sory, ale tak jak lukas napisal - wiekszosc uzytkownikow tutaj to pasjonaci ktorzy zainstaluja chociazby dla slynnego "zobaczyc czy dziala", niektorym sprawia to dobra zabawe - mnie osobiscie bardzo ciekawilo czy system pojdzie na takim sprzecie i jak bedzie pracowal i chetnie zobacze relacje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej