Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 na lapie ;p

(1/6) > >>

Dox:
Witam wszystkich! Czy wejdzie mi Windows 7 na laptopa IBM R40 ? Poniżej podaje parametry :
Procesor - Intel Pentium M 1500mhz
Pamięć ram - 512 MB
Karta grafiki - Ati Mobility Radeon 7500 z 32 MB ram
Dysk twardy - 30 GB
Z góry dzięki za pomoc.

pionner:
prawdopodobnie tak, ale czy to ma sens jak zajmie ci pół dysku ;)

m1nk:
nie radze nie będą ci działa np.filmy i wiele rzeczy bedzie powodować ci błędy bo masz za słaba kartę graficzna

lukas_gab:

--- Cytat: m1nk w 15 Styczeń 2009, 19:23:43 ---nie radze nie będą ci działa np.filmy i wiele rzeczy bedzie powodować ci błędy bo masz za słaba kartę graficzna

--- Koniec cytatu ---

Po co piszesz jak nie wiesz dokładnie ? Jak wyłączy aero to wszystko będzie śmigało , jak do tego powyłancza animacje , podgląd , cienie i zwijania to w ogóle w miare ok . Nie będzie to owszem chodziło jak na jakims i7 ale całkiem znośnie . A tak btw - jeszcze nie widziałem zeby słaba karta spowodowała błąd systemu ?? hehe , ew. jakas gra może nie odpalić ale to tak jak na xp czy innym systemie - to normalne .... miałes na mysli artefakty ? a to nie wina systemu .... Nie rozumiem , ludzie gdzies cos usłyszą i potem piszą różne rzeczy zniechęcając innych a co gorsza wprowadzając go w bląd . Własnie tak powstał mit o denności Visty ! ...

m1nk:
ja wiem ze nie będzie mu chodzić bo sprawdzałem u siebie na na starym gf 4 , Ati Mobility Radeon 7500 jest na poziomie wydajności gf 2 , i będzie powodowało ze będzie wywalało błędy przy niektórych aplikacjach , nawet szachy będą powodowały błędy krytyczne

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej