Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 z MSDNAA

<< < (2/2)

Grechu:
Za jakiś czas czeka mnie instalacja W7 i prawdopodobnie będzie to Windows "studencki". Tylko najpierw muszę kogoś pokierować jak go zdobyć. W związku z tym mam kilka pytań:
-Kiedy mozna pobrac ten system? Dopiero jak rozpocznie się rok akademicki czy można wcześniej?
-Gdzie student musi się zgłosić?
-By ściągnąć iso dostanie jakieś indywidualne hasło i login?
-Klucz do W7 dostanie indywidualny czy jakis uniwersalny?
-Wystarczy wpisać ten klucz czy trzena windowsa jeszcze jakoś aktywować?

Mirahz:

--- Cytat: Grechu w 05 Sierpień 2012, 21:30:18 ---Za jakiś czas czeka mnie instalacja W7 i prawdopodobnie będzie to Windows "studencki". Tylko najpierw muszę kogoś pokierować jak go zdobyć. W związku z tym mam kilka pytań:
-Kiedy mozna pobrac ten system? Dopiero jak rozpocznie się rok akademicki czy można wcześniej?
-Gdzie student musi się zgłosić?
-By ściągnąć iso dostanie jakieś indywidualne hasło i login?
-Klucz do W7 dostanie indywidualny czy jakis uniwersalny?
-Wystarczy wpisać ten klucz czy trzena windowsa jeszcze jakoś aktywować?

--- Koniec cytatu ---

1. Jeśli będziesz miał dane do logowania to nie ma znaczenia kiedy będziesz go pobierał.
2. Na ogół za tym wszystkim stoi dana uczelnia i to ona przystępuje do programu. Musisz dowiadywać się na uczelni
3. Logujesz się na swoje konto i pobierasz co potrzeba. Z tego co pamiętam, to na początku pobierało się przygotowany przez MS downloader za pomocą którego zasysałeś obraz.
4. Indywidualny
5. Wpisujesz klucz, a co do aktywacji to standardowo jak z Windowsem np. online.

Tak było kiedyś. Prawdopodobnie niewiele się zmieniło w tej kwestii :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej