Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft uruchomił stronę o nazwie Spersonalizuj swój PC

<< < (2/4) > >>

Mercor:
Jak dla mnie żadna rewelacja, myślałem że nowe style to będą "style", dosłownie, a nie paczka 3 tapet i kolor okien ;) Mam nadzieje że postarają się trochę bardziej.

doppler:
kolory sa beznadziejne tapety fajne ale tylko dla srednich rozdzielczosci, ja osobiscie uzywam 1920x1200 (przy 24" LCD) i 90% tapet jest ziarnista... zal

gregor_y:

--- Cytat: doppler w 19 Styczeń 2009, 09:54:19 ---kolory sa beznadziejne tapety fajne ale tylko dla srednich rozdzielczosci, ja osobiscie uzywam 1920x1200 (przy 24" LCD) i 90% tapet jest ziarnista... zal

--- Koniec cytatu ---

Wiesz ja bym się cieszył jak zamiast mojego 22" LCD miał bym 24" a tapety pobierzesz z innego miejsca :)

Co do stylów według mnie powini się zając ważniejszymi sprawami...

doppler:
w sumie masz racje mogliby sie zajac czyms wazniejszym aczkolwiek dla przecietnegozjadacza chleba wyglad rowniez jest wazny

gregor_y:

--- Cytat: doppler w 19 Styczeń 2009, 12:23:35 ---w sumie masz racje mogliby sie zajac czyms wazniejszym aczkolwiek dla przecietnegozjadacza chleba wyglad rowniez jest wazny

--- Koniec cytatu ---

Zobacz na Linuxa bawili się tymi pierdołami beryle itp a teraz chodzą gorzej niż XP :)

Ale w sumie może przesadzam M$ ma wieksze zasoby przyznali się ze Viste s********* wiec na 90% dzieki W7 M$ odzyska reputacje...ale w sumie używałem Visty ponad 2 lata i raczej do czego przyczepic się nie miałem...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej