A co po 1 sierpnia z Windows 7 Build 7000?

Zaczęty przez rakoo, 13 Styczeń 2009, 21:14:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

rakoo

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Sciagnelem build 7000 32bitowy.

Co bedzie po 1 sierpnia? Przestanie dzialac calkiem?

Zapewne da sie to obejsc? :P

michau

Ekspert
IP zapisane
Wyjdzie kolejny build :D

Pisać zrozumiałe tematy!

rakoo

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Zauwazylem bardzo duzy wzrost wydajnosci niektorych aplikacji po zainstalowaniu WIndows7, chcialbym go zainstalowac na glownym dysku jako system glowny - dlatego pytam :P

michau

Ekspert
IP zapisane
Cytat: rakoo w 13 Styczeń 2009, 21:30:23
Zauwazylem bardzo duzy wzrost wydajnosci niektorych aplikacji po zainstalowaniu WIndows7, chcialbym go zainstalowac na glownym dysku jako system glowny - dlatego pytam :P

Na pewno pojawi się jakaś kolejna Beta :) Możesz instalować do lipca dużo czasu.

urban92

Ekspert
  1. surbanski@techvortal.pl
Miejsce pobytu: Polska
IP zapisane
Jak będziesz chciał uzywać tego buildu dłużej to wystrczy że potem przestwisz datę :P

maver

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Ja przestawiałem datę na 2010r i nic się nie wysypało. Windows śmigał. Ustawiłem z powrotem na aktualną i dalej bez zmian.

k0z4k

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
on (windows) zapewne monitoruje jeszcze datę z internetu. wiele programów tak ma.

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Co prawda to prawda, chociaz zdarzaja sie programy za tysiace zlotych ( np. Fruity Loops )_ ktore przy przestawieniu daty glupieja i pozwalaja na korzystanie z pelnej wersji nawet po uplynieciu waznosci klucza...

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: maver w 14 Styczeń 2009, 19:38:35
Ja przestawiałem datę na 2010r i nic się nie wysypało. Windows śmigał. Ustawiłem z powrotem na aktualną i dalej bez zmian.

Przestawiłeś zapewne tylko datę w Windowsie. :P
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

Portal

Aktywny użytkownik
IP zapisane
napewno bedzie Beta 2 dostepna publicznie i napewno ukarze sie przed 1 sierpnia - wtedy upgrade do bety 2 i bedziesz smiagal do konca roku :)

Matrixx

Aktywny użytkownik
IP zapisane
do końca roku to juz wyjdzie finalna wersja :P
Intel Core2 Duo E8400 3.0 Ghz; Asus P5Q PRO; A-DATA 4 GB RAM DDR2 800 Mhz;  Radeon HD 4850 IceQ 4 HIS 512 Mb; Enermax 626 W modu 82+; Antec Three Hundred Gamer

Pepsko

Gość
IP zapisane
jak zdobyć klucz ktry przedluzy betę do 1 sierpnia ?  probowalem na stronie microsoftu ale jakos mi nie wychodzi ...

maver

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: tbgkol w 14 Styczeń 2009, 21:33:10
Cytat: maver w 14 Styczeń 2009, 19:38:35

Przestawiłeś zapewne tylko datę w Windowsie. :P

Najpierw w windowsie, a potem w BIOS-ie - to samo.

michau

Ekspert
IP zapisane
Koledze chodziło żeby przestawić czas na całym świecie  ;D :D

urban92

Ekspert
  1. surbanski@techvortal.pl
Miejsce pobytu: Polska
IP zapisane
Odłącz kompa od neta i wtedy przestaw date, prawdopodobnie nie odpali, choć timebomb z Visty\Sevena jest dziwny i może normalnie działać.