Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - generowany klucz i legalność.

(1/5) > >>

cink:
Witam, mam pytanie co do ciekawej formy możliwości posiadania Windowsa.
Jest to metoda bardzo tania, jednak nie znalazłem nic związanego z potencjalnym generowaniem kluczy w internecie co lekko mnie martwi. Czy więc w takim wypadku warto skorzystać z aukcji tego rodzaju ?

http://www.allegro.pl/item810346724_oryginalny_klucz_dla_windows_7_home_premium.html

Niby mógłbym stworzyć NIBY taki paragon na podstawie wydrukowanego zrzutu z aukcji, jednak czy klucz który się dostanie będzie legalny ? Czy w takim wypadku mogę ściągnąć sobie obraz ISO Windowsa 7 i go używać ?

Sprawa troszkę śmierdzi więc prosiłbym o odpowiednie informację od osób które są bardziej w temacie.
Wolałbym żeby bowiem wyszło teraz jeśli Microsoft nie daje możliwości generowania takich kluczy oraz ich sprzedaży, zanim pieniążki w głupi sposób z mojej kieszeni miałyby się ulotnić.

Pozdrawiam,
Marcin

Tom:
Ja bym się nie odważył, szczerze mówiąc. Chyba, że masz 200zł na zbyciu ;D

cink:
Klucz pochodzi od dystrybutora, ktory gwarantuje oryginalność - taką dostałem na ten moment informację.
Jak dalej sprawa będzie wyglądać, po odpowiedniej rozmowie ze sprzedającym dam znać. Póki co sam nie wiele wiem.

szpachla:
U mnie masz taki klucz za 150 zł, tylko poczekaj z 2 godzinki skocze do media markt odpisać. Jaką chcesz wersje, Home Premium , Basic, Ultimate?

Tom:
;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej