Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Publiczna beta Windows 7 już jutro!
ziebal:
--- Cytat: tbgkol w 09 Styczeń 2009, 20:15:04 ---A kiedyś mi mówiłeś, że jest ograniczenie. ;)
--- Koniec cytatu ---
Tak, bo lista kombinacji kluczy kiedyś się skończy.
Pozatym, żeby zapobiegać nielegalnej i masowej sprzedaży kluczy Microsoft wprowadził ograniczenia. Dla każdego użytkownika jest to sprawa indywidualna. Faktem jest to, że po przekroczeniu liczby w przedziale zdrowego rozsądku musisz wysłać do biura odpowiedzialnego za subskrypcje Technet / MSDN faks, w którym wyjaśniasz po co ci taka ilość kluczy...
Olo_PL:
--- Cytuj ---Kurzce facet. Subskrybcja to jest coś takiego, że płacisz tam 1,5 rocznie i masz dostęp do bazy technetu i stamtąd możesz pobrać pliki i klucze.
--- Koniec cytatu ---
A cha myślałem że za fre jet to bo już widzę któryś post że ktoś prosi o jakiś klucz. A to chyba tak w żartach! Czyli będzie mi musiała wystarczyć wersja 30 dniowa.
lukas_gab:
--- Cytat: Olo_PL w 09 Styczeń 2009, 20:25:24 ---
--- Cytuj ---Kurzce facet. Subskrybcja to jest coś takiego, że płacisz tam 1,5 rocznie i masz dostęp do bazy technetu i stamtąd możesz pobrać pliki i klucze.
--- Koniec cytatu ---
A cha myślałem że za fre jet to bo już widzę któryś post że ktoś prosi o jakiś klucz. A to chyba tak w żartach! Czyli będzie mi musiała wystarczyć wersja 30 dniowa.
--- Koniec cytatu ---
Bez klucza możesz sie doklepać do 120dni używania legalnie , a znając życie za jakeś 6 godzin będzie mozna pewnie wbić i jeszcze coś dorwać ;p (znaczy sie klucz ;p )
refild:
przeciez jest crack ktory powoduje wylaczenie aktywacji win 7 ..sam korzystalem :P z 2 dni temu ;p
lukas_gab:
Ale to nielegalne jak każdy crack ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej