Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Publiczna beta Windows 7 już jutro!

<< < (46/67) > >>

Slim_f:

--- Cytat: PiasQ w 10 Styczeń 2009, 01:12:59 ---Ktoś pytał o sumy kontrolne (wersja x64):
[strona nie jest już dostępna]

--- Koniec cytatu ---

Morgan miał sprawdzić ale niestety już go nie ma.

Morgan87:
Nie morgan tylko ziebal prosił o to ;)

i jestem, gram w countera

Hautameki:

--- Cytat: Mercor w 10 Styczeń 2009, 00:52:49 ---No tak bedzie szybciej napewno :) A link z torrentem jest w temacie o buildzie 7000, przejrzyj posty.

Hautameki - tak, na tej stronie, ale aktualnie jest wylaczona. Probuj co jakis czas, jutro powinna byc albo pojutrze.

--- Koniec cytatu ---

Zarejestrowałem, dostałem e-mail od M$ z potwierdzeniem o aktywacji konta. W jaki sposób mogę otrzymać klucz?
Pytam, gdyż nigdy tego nie robiłem. A na forum jest troszkę zamieszania i nie wiem co i jak. Dużo nowych userów doszło.

tab0reqq:

--- Cytuj ---Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal -- we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.

--- Koniec cytatu ---

Nie jest źle!! :) Na prawdę pokładam ogromne nadzieje w tym windows 7 i wiem że nadzień dzisiejszy kupiłbym system :) Na 100%.

Hautameki:

--- Cytat: tab0reqq w 10 Styczeń 2009, 03:12:44 ---
--- Cytuj ---Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal -- we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.

--- Koniec cytatu ---

Nie jest źle!! :) Na prawdę pokładam ogromne nadzieje w tym windows 7 i wiem że nadzień dzisiejszy kupiłbym system :) Na 100%.

--- Koniec cytatu ---

Jestem tego samego zdania.

Zaczyna się coś dziać. Może za niedługo klucze będą dostępne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej