Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Publiczna beta Windows 7 już jutro!

<< < (44/67) > >>

ziebal:

--- Cytat: Slim_f w 10 Styczeń 2009, 00:19:27 ---A to teraz jak ściągamy z tych lineczków to i tak bedzie lipnie bo po sciagnieciu bedziemy musieli czekac az sie uporaja z serweramiu zebysmy mogli sie laskawie  zarejestrowac i Klucz otrzymac. Bez sensu powinni zrobic jeden klucz na okreslony czas do testow. To i tak TESTOWA wersja a nie Final. Żen.

--- Koniec cytatu ---

Możesz zainstalować bez podania klucza i wpisać go później - masz na to 30 dni, a można rozszerzyć do 120...
Jeden klucz do testów? Głupie rozwiązanie - mniejsza kontrola nad wersją i trudniej się zbiera dane statystyczne...

Slim_f:

--- Cytuj ---
Głupie rozwiązanie - mniejsza kontrola nad wersją i trudniej się zbiera dane statystyczne...

--- Koniec cytatu ---

Fakt Nie pomyślałem...

B3RRY:
32 http://download.microsoft.com/download/6/3/3/633118BD-6C3D-45A4-B985-F0FDFFE1B021/EN/7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD.iso

64 http://download.microsoft.com/download/6/3/3/633118BD-6C3D-45A4-B985-F0FDFFE1B021/EN/7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULXFRE_EN_DVD.ISO

Nie wiem czy to świadoma prowokacja M$, ale te linki też przestały działać ;/ tym razem przy 23% prędkość spadła do 0.00 KB/s czasem zmieni się na 5 Kb/s chyba na razie dam sobie spokój z siódemką ;/

Mercor:
Ludzie, spokojnie, przeciez przedstawiciele MS podali informacje ze w zwiazku z ogromnym zainteresowaniem byli zmuszeni wstrzymac chwilowo, napisali wyraznie ze wkrotce ruszy znowu - trzeba troche odczekac, caly swiat na raz nie sciagnie z jednego czy kilku serwerow bo to niemozliwe. Proponuje sciagnac ten build z torrenta, nie odwierzac co chwile stron MS, dac im troche luzu a szybciej wroci do normy ;)

B3RRY:
Trochę to denerwujące, poprzedni link miałem już ściągnięte 700 mega teraz 500 mega i wszystko szlag trafił :P Może faktycznie ściągnę z torrenta i będę miał spokój, a ma ktoś może link do torrenta z wersją 32bitową ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej