Madzia

Ekspert
IP zapisane
Przeinstaluj to znaczy przeinstaluj. Jakbyś miał odinstalować i zainstalować, to by ci napisał odinstaluj i zainstaluj ;D

robert79513

Ekspert
IP zapisane
Tak odinstaluj i zainstaluj na nowo. Przed instalacją przeczyść rejestr ccleanerem.

dunker

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: Madzia w 20 Marzec 2010, 18:32:59
Przeinstaluj to znaczy przeinstaluj. Jakbyś miał odinstalować i zainstalować, to by ci napisał odinstaluj i zainstaluj ;D

przecież napisał odinstaluj i zainstaluj na nowo ,zresztą chyba nie ma roznicy między przeinstaluj ,a odinstaluj i zainstaluj:)

Narazie zadnej zwiechy odinstalowałem kodeki ,ale ich na nowo nie instalowałem  ,a film dzis ogladalem bez problemu dziwne co ?

robert79513

Ekspert
IP zapisane
Nie bardzo dziwne bo windows 7 ma wbudowane kodeki DivX i XviD ;)

dunker

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
no  toteraz to juz jasne ;) i po co instalowalem ta paczke od k-lite bo chyba wychodzi na to że to od niej miałem te zwiechy bo od wczoraj nie miałem jeszcze żadnej naszczęscie .
robert79513 a ty jakie masz  kodeki zainstalowane ? alboi jakie radzisz jeszcze ?
realalternativ,ac3filter może jeszcze dołożyć ?

Madzia

Ekspert
IP zapisane
Cytatprzecież napisał odinstaluj i zainstaluj na nowo
Pozniej po moim poscie. Slepy jestes?
Cytatzresztą chyba nie ma roznicy między przeinstaluj ,a odinstaluj i zainstaluj:)
Jak nie ma, jak jest. Mysl troche.

robert79513

Ekspert
IP zapisane

kamiton

Ekspert
Miejsce pobytu: Amsterdam
IP zapisane
co do kodekow to polecam jedynie odtwarzacze ktore posiadaja wewnetrzne kodeki jak np km player - kiedy instalowałem jakiekolwiek paczki kodekow zawsze miałem predzej czy pozniej problemy . ja instaluje jedynie realalternative do rmvb - i wszystko smiga jak nalezy.

dunker

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
widze ze jest teamt o kodekach  takze spadam tam zapoznac sie z lektura :)
Dziekuje wszystkim za pomoc

p.s madzia -no panic -

robert79513

Ekspert
IP zapisane
Ja też używam paczki K Lite ale skonfigurowałem ją tak żeby przy odtwarzaniu filmu program korzystał z kodeków wbudowanych w windows 7 (wg mnie ffdshow powoduje sporo problemów w windows 7). Dodatkowo mam zainstalowane Real Alternative i Quicktime Alternative.