Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Zagraniczny klucz Win7 a polska edycja
Madzia:
--- Cytat: Convict w 22 Październik 2009, 21:24:57 ---
--- Cytat: Madzia w 22 Październik 2009, 21:11:26 ---No wiec na xp to sie skonczylo, a od visty jest inaczej. Teraz nie ma zadnego podzialu na regiony. Klucz bedzie dzialal z kazda wersja.
--- Koniec cytatu ---
mozna bylo od razu??? widac wlasnie ze mozna bylo.
pozostaje druga kwestia. czy uzycie klucza z wersji kupionej zagranica bedzie legalne w przypadku korzystania z oficjalnego polskiego obrazu?
--- Koniec cytatu ---
Ad.1 Jasne ze mozna bylo, tylko mnie wczesniej nie bylo na forum, wiec nie moglam odpowiedziec ;)
Ad.2 Nie mam pojecia :-\ Ale wydaje mi sie ze tak ;D
Convict:
--- Cytat: Madzia w 22 Październik 2009, 21:30:03 ---
--- Cytat: Madzia w 22 Październik 2009, 21:11:26 ---No wiec na xp to sie skonczylo, a od visty jest inaczej. Teraz nie ma zadnego podzialu na regiony. Klucz bedzie dzialal z kazda wersja.
--- Koniec cytatu ---
pozostaje druga kwestia. czy uzycie klucza z wersji kupionej zagranica bedzie legalne w przypadku korzystania z oficjalnego polskiego obrazu?
--- Koniec cytatu ---
Ad.1 Jasne ze mozna bylo, tylko mnie wczesniej nie bylo na forum, wiec nie moglam odpowiedziec ;)
--- Koniec cytatu ---
chodzilo mi raczej ogolnie czy mozna bylo krotko i na temat :P tak czy siak dzieki
z legalnoscia bywa roznie wiec wole zapytac 10 razy zeby miec pewnosc
Tom:
Jeśli dobrze pamiętam, to licencja nie zezwala na to. Ale miałem nie odpowiadać w tym wątku ;D
Poza tym, who cares?
Madzia:
--- Cytat: Convict w 22 Październik 2009, 21:48:26 ---
--- Cytat: Madzia w 22 Październik 2009, 21:30:03 ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
chodzilo mi raczej ogolnie czy mozna bylo krotko i na temat :P
--- Koniec cytatu ---
Napisalam krotko i na temat, wiec nie rozumiem ;D
Tomiii:
Ale masz problem. Jak Cię to tak trapi to zadzwoń sobie do MS tam uzyskasz 100% pewną odpowiedz a nie od ludzi na tym forum. Każdy sobie może tu napisać co chce a w MS odpowiedz będzie jednoznaczna: tak lub nie. Czemu w tym kraju ludzi szukają normalnych informacji w pośrednich źródłach. Jak sprawdzą Ci legalność i będziesz miał kłopoty to co powiesz że kolega z forum Ci tak powiedział.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej