Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Gdzie polska premiera?

<< < (2/4) > >>

Riddle:

--- Cytuj ---Na bazarach
--- Koniec cytatu ---

Ta już była:)

Szkoda, że nie ma Signature Editon w PL. Swoją drogą, czemu Indiach i Meksyku jest...

topiq:
A w Vobisie już zaliczają opóźnienie, dzwoniłem w sprawie miejsca odbioru i miła pani konsultantka poinformowała mnie o tym. I weź tu bądź legalnym  :-\ W sumie... i tak pracuje na Win 7 od RC to ten dzień czy dwa dni mnie nie zbawi ale...

Windowsik:

--- Cytat: topiq w 20 Październik 2009, 08:33:12 ---A w Vobisie już zaliczają opóźnienie, dzwoniłem w sprawie miejsca odbioru i miła pani konsultantka poinformowała mnie o tym. I weź tu bądź legalnym  :-\ W sumie... i tak pracuje na Win 7 od RC to ten dzień czy dwa dni mnie nie zbawi ale...

--- Koniec cytatu ---
No właśnie ile wyniesie dokładnie to opóźnienie w Vobisie ?
Też zamówiłem przedpremierowo Windows 7 z opcją odbioru osobistego w salonie Vobis.

topiq:
Dokładnie nie wiadomo, ponoć kopie W7 idą z... Irlandii?  :-\ (Może dorzucają płytki 32-bitowej wersji ;D i stąd to opóźnienie) Polska jak zwykle opóźniona jak we wszystkim... Dojdzie mail to odbiorę w Vobisie, w końcu to nie gra ,na którą się czeka z niecierpliwością ;)

Pepsko:
w makro mają być dostepne siódemki od 3 w nocy 22 października :D  widziałęm tą informacje w ofercie :)
Az sie zdziwilem promocją nowego systemu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej