czy ktoś może potwierdzic działanie cs'a?

Zaczęty przez st, 05 Październik 2009, 13:54:08

Poprzedni wątek - Następny wątek

st

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
są dwa temat o problemach z CS'em, a czy ktoś może potwierdzić, że CS chodzi na Win7?

Szopen

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

B4rt

**
Użytkownik
IP zapisane
Ehh no kolejny temat z pytaniem czy gra działa  :'( Kolego zaraz po wejściu w dział Gry komputerowe 1 temat jest o działających i niedziałających grach

http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,1468.0.html

wszystko jest tam napisane.

yetti

*
Nowy użytkownik
Miejsce pobytu: Szczecin
IP zapisane

mati xl

Gość
IP zapisane
A 1.6 chyba też działa jak CS zero działa . Mi nawet IcyTower chodzi hehe

speedzenon

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
ja mam steam i cs 1.6 , trackmania i source dziala bez problemu

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
po raz *miljardny* rzeknę iż wszelakie CS'y (w tym 2D) działają bardzo dobrze na Windows 7. Dziękuje.
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

sir owca666

*
Nowy użytkownik
Miejsce pobytu: Grodzisk Mazowiecki
IP zapisane
problemy z CS'em 1.6 są przy najnowszych sterownikach kart Radeon przy pierwszych sterach pod W7 nie ma problemów a najlepiej sprawdzić to, czy w sterach jest obsługa openGL (w Centrum informacji w przed ostatniej rubryce która się nazywa openGL -wersja powinieneś mieć jakiś numerek, podałem jak to sprawdzić w radeonach przy innych kartach, nie znam sposobu)
Nie istniej± niebiosa pe³ne chwa³y i piek³o, w którym sma¿±
siê grzesznicy. Tu i teraz jest dzieñ naszej mêki! Tu i teraz -
dzieñ naszej rado¶ci! Tu i teraz - nasza szansa. Wybierz
wiêc dzieñ, tê godzinê!

marcin0218

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Ja w Windowsie 64 bit mam CS:Source i dizała, tylk oczasem jak sie łącze z serwerm to po wejsciu na niego gra sie odrazu zawiesze na menu powitalnym. I musze nacisnąć CTRL ALT DEL i wyłączyć cs w menadzerze zadan i wyłączyc STEAM włączyc raz jeszcze i wtedy uruchomic. To tak na przmeian sie uruchamia czasem odrazu bez problemu. Jeszcze po zakonczeniu mapy i po wczytaniu nowej czasem sie gra zawiesza :(