Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Pytanie o betę 1 ze strony microsoftu

(1/3) > >>

pionner:
Czy "publiczny" oznacza że wejdę na stronę microsoftu, tak jak wchodzę na RS czy dobreprogramy.pl i zobaczę wielki zielony przycisk "Pobierz W7 beta1" bez żadnej rejestracji, nic?
Bo microsoft już tak kręci że się pogubiłem, tu piszą że dla wybranych, tam że dla każdego, już nie jarzę, byłbym wdzięczny jakby mi ktoś to od początku wytłumaczył;)

ziebal:

--- Cytat: pionner w 01 Styczeń 2009, 20:38:45 ---Czy "publiczny" oznacza że wejdę na stronę microsoftu, tak jak wchodzę na RS czy dobreprogramy.pl i zobaczę wielki zielony przycisk "Pobierz W7 beta1" bez żadnej rejestracji, nic?
Bo microsoft już tak kręci że się pogubiłem, tu piszą że dla wybranych, tam że dla każdego, już nie jarzę, byłbym wdzięczny jakby mi ktoś to od początku wytłumaczył;)

--- Koniec cytatu ---

Będzie rejestracja - podajesz e-mail, albo logujesz się / tworzysz konto Live.
Na podany przez Ciebie adres e-mail wysyłany zostaje klucz seryjny.
Pobierasz tak jak z innych serwisów - bezpośredni link do obrazu ISO :)

Chinka:
Ja byłem na witrynie Microsoft Connect - tam można umieszczać prośby dotyczące betatestingu nowego Windowsa. Należy mieć konto Windows Live, a dalej to czekać na decyzję Microsoftu

ziebal:

--- Cytat: Chinka w 01 Styczeń 2009, 20:51:56 ---Ja byłem na witrynie Microsoft Connect - tam można umieszczać prośby dotyczące betatestingu nowego Windowsa. Należy mieć konto Windows Live, a dalej to czekać na decyzję Microsoftu

--- Koniec cytatu ---

W rzeczywistości takie proszenie nie ma sensu.
Microsoft dobrze wie komu dać dostęp do wersji beta   ;)

pionner:

--- Cytat: ziebal w 01 Styczeń 2009, 20:41:07 ---Będzie rejestracja - podajesz e-mail, albo logujesz się / tworzysz konto Live.
Na podany przez Ciebie adres e-mail wysyłany zostaje klucz seryjny.
Pobierasz tak jak z innych serwisów - bezpośredni link do obrazu ISO :)

--- Koniec cytatu ---
a link na str. głównej microsoftu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej