Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM aktywacja.

<< < (10/16) > >>

kidler:
Mam na laptopie sevena pro z msdn aa. Czy były by jakieś problemy na kompie stacjonarnym gdybym wpisał ten sam nr seryjny co na laptopie? wiem że to niezbyt legalne...

Grechu:

--- Cytat: Tom w 20 Wrzesień 2009, 14:30:47 ---Jeżeli wykonuje aktywację online, to jest to możliwe. Ja na wszelki wypadek odłączyłbym się od Sieci ;)
Ukraina nie wróży dobrze :D

--- Koniec cytatu ---
To łączy się przy uruchamianiu. Na Viście  z firewallem uruchomiłem go i zanim pojawił się program co chwila wyskakiwały informacje o próbie połączenia się z rożnymi stronami. Jak macie jakiegoś FW sprawdźcie.

Dave:
Witam.
Mam pytanie, czy jak aktywowałem system aktywatorem 7 extreme to po miesiącu nic nie wyskoczy ze system nielegalny i do końca będzie aktywny?
Z góry dzięki za odpowiedz.

michalus:
Po miesiącu to raczej nie.Jesli nie bedziesz sciagal na slepo wszystkiego z windows update ze slowem geniue badz validation to raczej bedziesz mial system aktywny na stale.Chyba ze aktywowales w oparciu o server KMS ;)

Dave:
Aha no dzieki za odpowiedz :)
Ogólnie to wyłączyłem aktualizacje własnie z obawy aktywowanego systemu, wydaje mi sie ze i tak mi nie bedą potrzebne ;), system działa szybko i stabilnie i wiecej do szczęścia mi nie potrzeba  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej