Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Spyware7 Czyli jak MS szpieguje nasze komputery :(

<< < (3/10) > >>

sCooBy^:
Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie na tym forum. A bany lecą tylko i wyłącznie za łamanie regulaminu który jest jasny i czytelny.

Dodatkowo z mojej strony nie lecą zwykle bany a zakaz pisania postów na 24 czy 48 godzin i to zazwyczaj po upomnieniach.

A teraz powracamy do tematu!

szpachla:
Jak ktoś nie rozumie podstawowych rzeczy to potem wypisuje takie brednie.
Fragment który zacytowałem mówi sam za siebie.

McVein:

--- Cytat: Gerald w 07 Wrzesień 2009, 18:54:25 ---McVein niestety trafiłeś na złe forum. Tutaj są sami fanatycy, jeden koleś płakał przez kilka topiców, że podczas instalacji ma jedno zdanie po angielsku w polskiej wersji  :o I zapomnij o swoim zdaniu bo Cie zbanują pod byle pretekstem.

--- Koniec cytatu ---

Faktycznie masz racje i cieszę się ze choć jeden człowiek z tego forum mnie rozumie ;)

rocky^:
Pozwolę sobie na mały offtopic.

--- Cytat: Gerald w 07 Wrzesień 2009, 18:54:25 ---McVein niestety trafiłeś na złe forum. Tutaj są sami fanatycy, jeden koleś płakał przez kilka topiców, że podczas instalacji ma jedno zdanie po angielsku w polskiej wersji  :o I zapomnij o swoim zdaniu bo Cie zbanują pod byle pretekstem.
--- Koniec cytatu ---

Fanatycy ale czego? Języka polskiego? Osobiście również myślałem, że w finalnej wersji będzie to w języku polskim, ale zawiodłem się. Jak również za swoje zdanie ta osoba nie została zbanowana....

Wracając do tematu:

Już pierwsze zakreślenie mówi samo za siebie, są przecież inne systemy z rodziny Windows i nie tylko...

Radzę czytać licencję ze ze zrozumieniem...

--- Cytat: McVein w 06 Wrzesień 2009, 23:56:37 ---

--- Koniec cytatu ---

McVein:

--- Cytat: rocky^ w 07 Wrzesień 2009, 19:51:04 ---Pozwolę sobie na mały offtopic.

--- Cytat: Gerald w 07 Wrzesień 2009, 18:54:25 ---McVein niestety trafiłeś na złe forum. Tutaj są sami fanatycy, jeden koleś płakał przez kilka topiców, że podczas instalacji ma jedno zdanie po angielsku w polskiej wersji  :o I zapomnij o swoim zdaniu bo Cie zbanują pod byle pretekstem.
--- Koniec cytatu ---

Fanatycy ale czego? Języka polskiego? Osobiście również myślałem, że w finalnej wersji będzie to w języku polskim, ale zawiodłem się. Jak również za swoje zdanie ta osoba nie została zbanowana....

Wracając do tematu:

Już pierwsze zakreślenie mówi samo za siebie, są przecież inne systemy z rodziny Windows i nie tylko...

Radzę czytać licencję ze ze zrozumieniem...

--- Cytat: McVein w 06 Wrzesień 2009, 23:56:37 ---

--- Koniec cytatu ---

Masz na myśli linux/unix i mac os. Ciekawe spostrzeżenie bo 90% programów jest pisana właśnie pod windows.
Więc jezeli chcemy z nich korzystać to niestety ale musimy siedzieć na szpiegującym Windowsie.
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej