Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Microsoft udostępnia próbną wersję Windows 7 Enterprise!
tranquilo:
Dzięki.Wygląda na to,że to wina tego ich managera.
Rafal05:
Dzięki rbej, może wreszcie uda się to ściągnąć
Zielony zarezerwowany! Edytowano!
sCooBy^
kamilionaire:
a nie lepiej jest zainstalować sobie Windows Server 2008 R2 EVAL i mamy za free przez 180 dni? a poźniej format i znowu ;)
ja używam właśnie tego systemu i przerobienie go na tzw. "Workstation" zajeło mi 10min.
sCooBy^:
--- Cytat: kamilionaire w 05 Wrzesień 2009, 12:02:30 ---a nie lepiej jest zainstalować sobie Windows Server 2008 R2 EVAL i mamy za free przez 180 dni? a poźniej format i znowu ;)
ja używam właśnie tego systemu i przerobienie go na tzw. "Workstation" zajeło mi 10min.
--- Koniec cytatu ---
I tak używasz go niezgodnie z licencją ;) Poczytaj ją dokładnie. Niezgodne jest używanie tego systemu jako "podstawowego" systemu ;)
kamilionaire:
--- Cytat: sCooBy^ w 05 Wrzesień 2009, 12:04:24 ---
--- Cytat: kamilionaire w 05 Wrzesień 2009, 12:02:30 ---a nie lepiej jest zainstalować sobie Windows Server 2008 R2 EVAL i mamy za free przez 180 dni? a poźniej format i znowu ;)
--- Koniec cytatu ---
I tak używasz go niezgodnie z licencją ;) Poczytaj ją dokładnie. Niezgodne jest używanie tego systemu jako "podstawowego" systemu ;)
--- Koniec cytatu ---
heh to dałem ciała :P czyli że można go uruchamiać tylko na wirtualnej maszynie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej