Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft udostępnia próbną wersję Windows 7 Enterprise!

<< < (10/15) > >>

Roberto93:
Na wstępie chciałbym powitać wszystkich użytkowników :)
Po kilku miesiącach przeglądania forum postanowiłem się zarejestrować.

Zainstalowałem tą wersję Enterprise, ale w stosunku do RC nie widzę w niej żadnych (poza inną tapetą domyślną) zmian, a nawet miałem problem z zainstalowaniem KIS 2009 który na RC śmigał prawidłowo. Nie ma również Windows Maila, a gdzieś czytałem że w RTM już działa, nawet indeks wydajności pokazuje tyle samo co w RC. Ale mam natomiast inne pytanie: czy mógłby ktoś podać ścieżkę do wszystkich tapet systemowych i tych "krajowych"?

michalus:
Chodzi Ci o cos takiego jak localpacki czy o same tapety tylko.Localpacki to gotowe motywy zawierajace tapety z poszczegolnych regionow swiata???

patrollooss:
Witam. Mogę w pełni legalnie w 100%  ;D korzystać z tego systemu, pomimo tego że nie jestem IT Manager? Chcę go używać w domu.Aktualnie korzystam z Win7RC 7100. Opłaca się zmieniać ten system na tę wersję RTM? Pozdro  :)

Roberto93:

--- Cytat: michalus w 04 Wrzesień 2009, 14:33:52 ---Chodzi Ci o cos takiego jak localpacki czy o same tapety tylko.Localpacki to gotowe motywy zawierajace tapety z poszczegolnych regionow swiata???

--- Koniec cytatu ---

I o localpacki i o tapety  ;)

A co do tego czy opłaca się zmieniać RC na RTM - jeśli wiedziałbym o RTM-ie to co wiem teraz po 2 dniach użytkowania to nie zmieniałbym RC na niego, tylko cieszył się darmową 7 do marca... no ale jeszcze mogę sobie wgrać RC z powrotem  ;)

mk:

--- Cytat: Roberto93 w 04 Wrzesień 2009, 16:47:51 ---A co do tego czy opłaca się zmieniać RC na RTM - jeśli wiedziałbym o RTM-ie to co wiem teraz po 2 dniach użytkowania to nie zmieniałbym RC na niego, tylko cieszył się darmową 7 do marca... no ale jeszcze mogę sobie wgrać RC z powrotem  ;)

--- Koniec cytatu ---

Moim zdaniem nie opłaca się przesiadać z RTM na RC. RTM jest dużo lepiej dopracowany, ja na swoim sprzęcie zauważyłem wzrost szybkości i komputer nie zawiesza się jak miał to w zwyczaju przy RC i poniżej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej