MATRIX5000

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Problem podczas instalacji W7- Brak sterownika stacji dysków CD/DVD 

Nie ma jakiś sterowników i instalacja nie idzie dalej. Mam nagrywarkę samsung pod serial-ATA

Mundek26

*
Nowy użytkownik
Pirated Edition
IP zapisane
Ten sam problem miał mój siostrzeniec, na zagranicznych forach wyczytałem że to przez źle nagraną, uszkodzoną płyte z obrazem iso. Spróbuj z innej płyty lub z innego napędu czasem tak jest że się poprostu źle nagra lub nagrane na innej nagrywarce nie idzie u nas.
PPPP

McVein

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: ¦winouj¶cie
IP zapisane
I przy wypalaniu płyty ustaw na najniższą możliwą prędkość
Pozdrawiam wszystkich.

maka

**
Użytkownik
IP zapisane
100x juz bylo!! Najlepiej zainstalowac z pendrive'a system, opis przyklejony wyzej

Mundek26

*
Nowy użytkownik
Pirated Edition
IP zapisane
maka otrząśnij się jak ktos ma szybki sprawny napęd to nie będzie się bawił w tworzenie pendrive a to że to jest alternatywny sposób to prawdopodobnie to wie i nie rozwiązuje to jego problemu nadal

nagraj jeszcze raz iso
PPPP

Madzia

Ekspert
IP zapisane
Cytat: maka w 02 Wrzesień 2009, 13:55:53
100x juz bylo!! Najlepiej zainstalowac z pendrive'a system, opis przyklejony wyzej
Nie kazdy ma taka mozliwosc.

MATRIX5000

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

Mundek26

*
Nowy użytkownik
Pirated Edition
IP zapisane
miałem np napęd asusa na sata który dobrze czytał płyty nagrane tylko na nim lub oryginalne a nagrane na innym napędzie nawet nie widział
PPPP

MATRIX5000

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

MATRIX5000

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Ale przy instalacji wersji angielskiej W7 nie było takiego problemu. Czyżby zapomnieli o sterach w wersji PL

maka

**
Użytkownik
IP zapisane
jak instalowalem wersje beta tez mialem problemu z tym  i mi nie mow ze jesli ktos ma szybki sprawny naped to mu pojdzie bezproblemowo bo jedyn pojdzie drugim nie, wypaliliśmy z kumplem z 6 plyt i zadna nie chodzila, a naped byl nowiutki

Mundek26

*
Nowy użytkownik
Pirated Edition
IP zapisane

Mundek26

*
Nowy użytkownik
Pirated Edition
IP zapisane
nie wiem niechce ci źle powiedzieć ale na innych forach pisze że poprostu wina albo za szybko nagranego iso albo za starego napędu ja np instalowałem na starym kompie z tym samym problemem przy pomocy przejściówki usb-sata i innego napędu szlo bez problemów także wina innego sprzętu niż napęd nie wchodzi w gre

P.S maka czytaj ze zrozumieniem
PPPP