Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Gdzie znajde czysty Windows 7

<< < (2/5) > >>

Mundek26:
90-dniowa wersja próbna Windows 7 Enterprise

Microsoft udostępnił specjalną 90-dniową wersję próbną systemu Windows 7 Enterprise. Obraz systemu dostępny jest do pobrania dla każdego na witrynie TechNet.

Mistol:

--- Cytat: Mundek26 w 02 Wrzesień 2009, 14:05:33 ---90-dniowa wersja próbna Windows 7 Enterprise

Microsoft udostępnił specjalną 90-dniową wersję próbną systemu Windows 7 Enterprise. Obraz systemu dostępny jest do pobrania dla każdego na witrynie TechNet.

--- Koniec cytatu ---

Na razie jest dostępna tylko w 5 językach (English, French, German, Japanese, and Spanish) wiadomo coś czy ukaże się również i w polskim języku?

Mundek26:
napewno nie ale pełno polskich oryginalnych iso krązy po necie

MATRIX5000:
Pełno krąży ale znaleźć nie mogę , każdy jest przerobiony i sumy sie nie zgadzają

michalus:

--- Cytat: MATRIX5000 w 02 Wrzesień 2009, 14:21:59 ---Pełno krąży ale znaleźć nie mogę , każdy jest przerobiony i sumy sie nie zgadzają

--- Koniec cytatu ---
I co pobrales z innego zrodla i znow sumy sie nie zgadzaja????.Powiem tak ja korzystam z przerobki bo wersje oryginalne maja sporo wad i nie sa do konca dopracowane (miedzy innymi slynny pasek z visty przy instalacji).Male ma to znaczenie dla mnie czy sumy sie zgadzaja.Ja nie widze w wersji ktora mam zadnych wad w przeciwienstwie do niedokonca dopracowanego oryginalnego polskiego ISO z MAPS

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej