Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 PL Już jest!
Tom:
Haha, i liczysz na to, że ktoś udostępni ci passy do swojego konta na MSDNie, który słono kosztuje? Zabawne, naprawdę. I to nie jest tak, że jak masz link, to pobierzesz. Nie chcesz HP, które jest takie samo jak na mojej stronie, czekaj sobie do października.
misieek7:
Windows 7 Ultimate od Toma zarówno x86 jak i x64 to na 100% oryginał. Sumy kontrolne się przecież zgadzają.
Wersja Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, czy Ultimate wszystkie znajdują się w tym samym obrazie DVD, który będzie sprzedawany 22 października.
To od edycji lub usunięcia pliku eicfg zależy jaka wersja lub wersje będą dostępne w czasie instalacji....
Mnie osobiście nie chciało się czekać na Windows 7 Professional x64 PL z MSDN, dlatego zainstalowałem Windowsa 7PL od Toma i aktywowałem oryginalnym kluczem do angielskiej wersji Professional MSDN.
Wszystko działa i jestem zadowolony :)
Dzięki Tom za wstawkę:)
1001111:
--- Cytat: paczek392 w 07 Wrzesień 2009, 16:30:12 ---Mam problem a mianowicie dodałem folder$oem$ od generica lecz po instalacji system się nie aktywuje! Możecie coś poradzić?
--- Koniec cytatu ---
Do katalogu sources?
Tom:
Hahahah, mam kolejnego buga dla ludzi nienawidzących mieć ucięte teksty ;D Włóżcie jakiegokolwiek pena lub płytę z danymi, w okienku będzie ucięty tekst ;)
Na 100% nie jestem pewien błędu, ale na 7229 występuje ^^
Luke:
Chodzi Ci o "Kopia zapasowa systemu Wind...."? :>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej