Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Beta 1 (build 7000) wyciekł!
			michau:

No tak można 3 razy przedłużyć o 30 dni :) No to do kwietnia na pewno coś wyjdzie.

sCooBy^:

--- Cytat: michau w 28 Grudnia 2008, 16:53:52 ---No tak można 3 razy przedłużyć o 30 dni :) No to do kwietnia na pewno coś wyjdzie.
--- Koniec cytatu ---
Ale przecież w okolicach 5 do 13 stycznia przecież będą klucze do Bety 1 i prawdopodobnie ta udostępniona będzie z timebomb ustawionym na ok. rok. Jak beta 1 Visty

michau:

Nie ja zacząłem płakać. Dla mnie to obojętne czy beta jest aktywowana czy nie.

urban92:

Mi też jest to obojętne bo i tak taki build jest uzywany przez miesiac póki nie wydzie nowszy.

revanmj:

--- Cytat: sCooBy^ w 28 Grudnia 2008, 16:59:01 ---
--- Cytat: michau w 28 Grudnia 2008, 16:53:52 ---No tak można 3 razy przedłużyć o 30 dni :) No to do kwietnia na pewno coś wyjdzie.
--- Koniec cytatu ---
Ale przecież w okolicach 5 do 13 stycznia przecież będą klucze do Bety 1 i prawdopodobnie ta udostępniona będzie z timebomb ustawionym na ok. rok. Jak beta 1 Visty
--- Koniec cytatu ---
Ale jeśli plotki mówiące o tym, że premiera 7 ma nastąpić w czerwcu 09 to timebomb może być krótszy, żeby "przymusić" do kupna systemu :) w końcu o ile pamiętam od Bety 1 Visty do RTM trochę czasu minęło więc timebomb mógł być ustawiony na rok. 7 jest opracowywany znacznie szybciej od Visty więc ustawić timebomb na krótszy czas.

Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej