Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Beta 1 (build 7000) wyciekł!

<< < (15/55) > >>

michau:
Ludzie
--- Cytat: effe w 28 Grudnia 2008, 00:04:15 ---Wracając do tej bety coraz częściej w sieci słyszę opinie, że to jednak fake, build 7000 to nic innego jak build 6956 tylko ktoś dla jaj przerobił numerek:) Co wy na to?

--- Koniec cytatu ---

Fake jak na razie to 7004 i 7012 bo tylko po jednym zdjęciu widziałem.

effe:
a jest jakaś możliwośc aktywoania tego systemu aby nie było tak krótkiej ważności bo mam tylko 30dni?

janek2012:
Jest, jest, poszukaj dobrze ;)

A moze ktoś powiedzieć jak wygląda nowy bootscreen?

trybul:
Wersja 64bity z tego co wyczytałem to lepiej wspomaga procesory 64 bitowe czyli ogólnie trochę szybciej chodzi, no i do tego muszą być aplikacje 64bit. Więc nie chodzi tutaj tylko o to, że obsługuje więcej niż 4gb ram, tak poza tym więcej niż 4gb ram to potrzebne jest tylko dla profesjonalej obróbki 3d itp.

Mercor:

--- Cytat: trybul w 28 Grudnia 2008, 02:03:24 ---Wersja 64bity z tego co wyczytałem to lepiej wspomaga procesory 64 bitowe czyli ogólnie trochę szybciej chodzi, no i do tego muszą być aplikacje 64bit. Więc nie chodzi tutaj tylko o to, że obsługuje więcej niż 4gb ram, tak poza tym więcej niż 4gb ram to potrzebne jest tylko dla profesjonalej obróbki 3d itp.

--- Koniec cytatu ---

W normalnym uzytkowaniu systemu\graniu itd. nie zauwazy się różnicy w tej szybszej pracy i lepszym wspomaganiem prockow 64 bitowych. Dla zwyklego uzytkownika praktycznie zadnej zmiany nie ma, zwlaszcza ze wiekszosc programow to wciaz programy 32 bitowe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej