Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Beta 1 (build 7000) wyciekł!

<< < (53/55) > >>

artbu24:
wsumie sprubuje ale dopiero jutro, mam dziwne wrażenie że to wina visty, tylko czemu jedni piszą że na viście im działa,sprubuje u kogoś na xp.

chaker.zbw:

--- Cytat: artbu24 w 10 Styczeń 2009, 22:36:54 ---wsumie sprubuje ale dopiero jutro, mam dziwne wrażenie że to wina visty, tylko czemu jedni piszą że na viście im działa,sprubuje u kogoś na xp.

--- Koniec cytatu ---

Może po prostu wystarczy odinstalować sterowniki od nagrywarki (w Menadżerze urządzeń)?  ;D

tbgkol:
Raczej nie ;)

artbu24:
na chwile obecna moge powiedzieć ,że pruba wypalenia tego nawet pod xp (instalowalem na szybko) na nero też klapa.To dziwne Vista bootuje z płyty pez problemu a ma te same pliki na płycie. Nagrywałem ja tydzień temu na tej samej nagrywarce też w nero pod xp.Od tamtego czasu nie wypalałem nic aż do dziś.Szukałem czegoś w google wpisując windows 7 cdboot code 5.Jedynie co znalazł to po hińsku.Chyba nie bedzie mi dane zobaczyć jak wyglada win7.

popuri11:
 zainstalowałem Windows 7 beta 1 build 7000 64 bit  i mam jeden problem zainstalowałem sterowniki do karty graficznej ATI Radeon  a potem instaluje menadżer Catalyst I INSTALACJE TEGO MENADŻERA STOI W MIEJSCU nie chcę się instalować dalej
proszę o pomoc.
oto screan

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej