Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Beta 1 (build 7000) wyciekł!
tbgkol:
--- Cytat: barthd w 04 Styczeń 2009, 12:14:27 ---
Na razie musiałem przerwać ściąganie więc raczej dziś już tego nie sprawdzę bo nie mam czasu.
No tak, właśnie zauważyłem :) A jaki masz wynik ram'u i jaki dokładnie ten ram?
Już od dłuższego czasu przymierzam się do wymiany sprzętu, 8600GT za 100 zł kupiłem, pamięci za 150 zł i jeszcze tylko płyta (tata akurat jąsponsoruje :D) i procesor.
Powiedz mi jeszcze, grasz w jakieś gierki? Jak chodzą na wysokich detalach nowsze tytuły? :)
A co do 7'mki przygotowałem sobie nawet dysk pod nowy system, zżera mnie ciekawość bo ja z Visty jestem zadowolony (w zasadzie to bardziej od service pack'a) no ale jak jest tak wydajny jak xp i tak "fajny" jak vista - kupię jak wyjdzie ;)
--- Koniec cytatu ---
Ram podkręcony z 677 do 800, procek jest też podkręcony C2D 3,00Ghz @3,40Ghz(z 2,4 Ghz). Ram mam 5,5 i procek tak samo 5,5. A grafę mam 256MB RAM 8600GTS i pisze mi aero-5,9, gry-5,6. Ogólnie to gram W GTA IV spokojnie na medium detalach ok 25-31 fps. ;)
hemik braders:
Mam prośbę czy mógł by ktoś wystawić 7 na chomiku proszę :) proszę :) proszę :) proszę :)url]
umcs:
Poszukaj chomika o imieniu kusa1964
Tam masz dwa Windowsy 7 to ściągnij nowszy, ten niżej.
Linka nie wstawiam bo nie można.
Ale po ilości plików jakie masz zgromadzone (brak punktów) to wątpię czy ściągniesz z chomika.
hemik braders:
już łykam dzięki a jest on pewny
umcs:
Nie wiem, bo to nie jest mój chomik i żeby nie było na mnie, hehe.
P.S. Jak chcesz coś znaleźć na stronie np. na chomikuj.pl to wpisujesz:
tym wypadku windows 7 site:chomikuj.pl
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej