Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Beta 1 (build 7000) wyciekł!

<< < (39/55) > >>

veed:
Sam mam OCZ'y i nie narzekam (1060mhz z 800 to dobry wynik  ;)) A skoro ktoś ma stary sprzęt to poco się pcha na nowy system? Xp przecież dobry :)

ziebal:

--- Cytat: veed w 03 Stycznia 2009, 22:16:36 ---Sam mam OCZ'y i nie narzekam (1060mhz z 800 to dobry wynik  ;)) A skoro ktoś ma stary sprzęt to poco się pcha na nowy system? Xp przecież dobry :)

--- Koniec cytatu ---

Ja też złego słowa na OCZ nie mogę powiedzieć - nie działały poprostu z automatycznym trybem doboru napięć przez BIOS. Po ręcznym wbiciu napięcia komp chodzi całkowicie normalnie  :P

luto:
ja mam w laptopie obie kości no-name i nie mam zadnych problemy a na wydajności 7vena dostały 4,3 to chyba nie ma źle ?

ziebal:

--- Cytat: luto w 03 Stycznia 2009, 22:49:36 ---ja mam w laptopie obie kości no-name i nie mam zadnych problemy a na wydajności 7vena dostały 4,3 to chyba nie ma źle ?

--- Koniec cytatu ---

Jak na laptopowe kości to nie jest zły wynik...
Aż ciekawe jak mój komputer zostanie oceniony przez Sevena - na Viście jest 5,9 :D

ProLight:
Witam szanownyc Kolegów,
Mam problemik mianowicie chodzi o kopie wrzuconą na rapida sciągałem ją 6 dni i jak dzisiaj chcialem rozpakować to coś nie idzie, wywala mi erory, proowałem wypakowac wszystko na raz i pojedynczo ani tak a ni tak nie da rady, przeinstalowywałem winrara i nic nie pomagało.
!   E:\7\Windows[1].7.Beta.1.Build.7000.0.081212.1400.x86.DVD.r17: Błąd CRC skompresowanych danych w 7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD.iso. Wolumin jest uszkodzony

Poradzicie coś?

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej