Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Beta 1 (build 7000) wyciekł!

<< < (32/55) > >>

luto:
zalazłem takie coś

Poza regulaminem już doszło do mnie że to nie działa :P więc skasowałem

sproject:

--- Cytat: luto w 31 Grudnia 2008, 13:52:58 ---tu link:

--- Kod: ---http://[CIACH]

--- Koniec kodu ---

--- Koniec cytatu ---
Regulamin się kłania.

--- Cytuj ---3. Zabronione jest umieszczanie linków do stron zawierających oprogramowanie pirackie, (tj. warez), cracki, oraz numery seryjne (tj. seriale).
--- Koniec cytatu ---

Mercor:

--- Cytat: michau w 30 Grudnia 2008, 22:49:06 ---Ta skala na Sevenie jest inna chyba niż pod Vistą i z tego mogą wynikać te różnice. Możliwe jest również to, że Seven daje więcej punktów za 2-rdzeniowy procesor niż za 1-rdzeniowy mino, iż ten drugi ma większą częstotliwość.

--- Koniec cytatu ---

u mnie na Viscie miałem 4,9, na W7 mam....2.0 :)
Procek i grafika dostały nawet więcej niż na Viscie, RAM też więcej, ale dysk twardy nie wiedzieć czemu dostał 2.0 a jak wiadomo liczy się najniższa ocena.

Theo:

--- Cytat: Mercor w 31 Grudnia 2008, 15:03:38 ---
--- Cytat: michau w 30 Grudnia 2008, 22:49:06 ---Ta skala na Sevenie jest inna chyba niż pod Vistą i z tego mogą wynikać te różnice. Możliwe jest również to, że Seven daje więcej punktów za 2-rdzeniowy procesor niż za 1-rdzeniowy mino, iż ten drugi ma większą częstotliwość.

--- Koniec cytatu ---

u mnie na Viscie miałem 4,9, na W7 mam....2.0 :)
Procek i grafika dostały nawet więcej niż na Viscie, RAM też więcej, ale dysk twardy nie wiedzieć czemu dostał 2.0 a jak wiadomo liczy się najniższa ocena.

--- Koniec cytatu ---

U mnie jest dokładnie ten sam problem dysk nie wiedząc czemu dostaje niską ocenę

michau:
Też to miałem i chyba przez to trojana złapałem. Dobrze, że KIS czuwa :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej