Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Beta 1 (build 7000) wyciekł!
effe:
Miałem poprzedniego jakies 2 tygodnie teraz pracuje na tym najnwoszym, ale szczerze powiedziawszy różnic nie widzę:)
michau:
Oficjalnie Microsoft też nie zabrał zdania, że taki build istnieje i niema informacji co kryje ta wersja. Tylko to co My sami odkryjemy.
Mercor:
--- Cytat: michau w 28 Grudnia 2008, 21:41:09 ---Są różnice. Miałeś poprzedniego builda zainstalowanego?
--- Koniec cytatu ---
Napewno są, nie twierdze że nie ma :) Ale ja ich nie widze, miałem wcześniej 6959 i od 7000 zauważalnie nie różni się wcale, co nie znaczy że w kodzie zmian nie ma - podejrzewam że wprowadzili głównie poprawki i łatki błędów których jak na bete i tak jest zaskakująco mało.
michau:
Ja chcę widocznych zmian takich jak pasek menu itp... :-\
tbgkol:
--- Cytat: michau w 28 Grudnia 2008, 22:04:00 ---Oficjalnie Microsoft też nie zabrał zdania, że taki build istnieje i niema informacji co kryje ta wersja. Tylko to co My sami odkryjemy.
--- Koniec cytatu ---
Może będzie jak z buildem 6801, że trzeba będzie specjalnym programem działać, żeby odblokować nowe funkcje. ;)
--- Cytat: michau w 29 Grudnia 2008, 08:48:58 ---Ja chcę widocznych zmian takich jak pasek menu itp... :-\
--- Koniec cytatu ---
Nie mogą zrobić za dużych zmian, bo wciąż nadal większość nie widziała Visty na oczy, więc nie mogą zrobić mega-przeróbek bo ludzie by się nie połapali. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej