Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Poprawka Windows 7 RTM z aktualizacją jądra systemu

<< < (18/19) > >>

wojtaszek:

--- Cytat: primo w 03 Listopad 2009, 16:10:12 ---Do ściągnięcia wszystki wersje Windows 7 [PL]

[usunięto]

--- Koniec cytatu ---
moglbys to wrzucic na przeklej.pl ?

Tom:
Tylko po co? U mnie są dobre źródła w podpisie. I raczej jego post za chwilę zniknie :P

wojtaszek:

--- Cytat: Tom w 03 Listopad 2009, 17:12:37 ---Tylko po co? U mnie są dobre źródła w podpisie. I raczej jego post za chwilę zniknie :P

--- Koniec cytatu ---
wlasnie na blogu moze i sa dobre wersje ale jest maly wybor...nie ma np. x86 samego pl w rpoznych wersjach.a wszystkich naraz tak jak tu kolega wrzucil tym bardziej.

Tom:
Jak? W obrazie x86 są zawarte wszystkie wersje, tak samo w x64. A kompilacja x86+x64 również jest. Nie rozumiem :-\
Chyba nawet nie pokwapiłeś się przeczytać opisu na stronie pobierania obrazu. Shame.

wojtaszek:

--- Cytat: Tom w 03 Listopad 2009, 18:13:04 ---Jak? W obrazie x86 są zawarte wszystkie wersje, tak samo w x64. A kompilacja x86+x64 również jest. Nie rozumiem :-\
Chyba nawet nie pokwapiłeś się przeczytać opisu na stronie pobierania obrazu. Shame.

--- Koniec cytatu ---
o jeju...glupio sie przyznac ale czytalem wszystkie linki( tak mi sie zdawalo :D) w naszych linkach wszystkie ale nie widzialem tego duzego napisu "Oryginalne PL RTMy! Jako pierwsi je mamy!' tam rzeczywiscie sa chyba wszystkie wersje co potrzeba ;) Ty tym blogiem zarzadzasz?moze zrob jakis inny napis bo moze nie tylko ja go nie zauwazam ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej