Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Czy można spolszczyć Windows 7 kupiony w Niemczech?

(1/4) > >>

deewuu91:
Hej jestem tu nowy i przepraszam z góry jeżeli źle założyłem wątek albo nie w tym dziale.
Mam pytanie...chciałbym kupić komputer w Niemczech z Windowsem 7 ale jest w języku niemieckim(oczywiste) i czy później jakoś będę mógł bez problemu zmienić język na polski( np ściągnąć jakieś spolszczenie) czy jakoś inaczej? proszę o szybka odpowiedz .:)
z góry dziękuje.

Post edytowano!
sCooBy^

michalus:

--- Cytat: deewuu91 w 12 Sierpień 2009, 21:56:45 ---Hej jestem tu nowy i przepraszam z góry jeżeli źle założyłem wątek albo nie w tym dziale.
Mam pytanie...chciałbym kupić komputer w Niemczech z Windowsem 7 ale jest w języku niemieckim(oczywiste) i czy później jakoś będę mógł bez problemu zmienić język na polski( np ściągnąć jakieś spolszczenie) czy jakoś inaczej? proszę o szybka odpowiedz .:)
z góry dziękuje.

--- Koniec cytatu ---
Tak bedziesz mogl zmienic,i jest spolszczenie ;)

Tom:
Wystarczy potem pobrać plik polski lp.cab, kilka komend w wierszu i jest język polski, na każdej edycji systemu :)

deewuu91:

--- Cytat: Tom w 13 Sierpień 2009, 09:24:32 ---Wystarczy potem pobrać plik polski lp.cab, kilka komend w wierszu i jest język polski, na każdej edycji systemu :)

--- Koniec cytatu ---

aha dzięki:)

szpachla:
Legalnie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej